Следизборни каламбури

Само не разбрах защо похарчихме едни пари за избори, като си избрахме същото:(
Dessi L. Boshnakova

Сега ще кажа нещо, достойно за анатема - на мен Радан до голяма степен ми харесва като политик. Не заради това, че нарече Тиквата "Бай Х..." - даже доста му завиждам за това определение, а защото напуска с чест. Провали се и хвърли оставка без никакви уговорки. С удоволствие бих пил кафе с него някъде на "Витошка" като си дойда за Великден да обменим мисли за живота и Вселената извън политиката.
Yordan Michev

Виц на деня след изборите: Търсят се служители неограничен брой за изритване на миризливи боклуци. Изисквания - да не могат да понасят да ги правят на маймуни, да са смели и готови на всичко. Заплащане - в другия живот. За контакти: dolumafiata@gmail.com.
Из мрежата

Благодаря на всички за подкрепата! Човек трябва да може и да губи и да печели с достойнство! Знам, че е въпрос на време хората да поискат принципно дясно.
Martin Dimitrov

Америка за България определено изгуби изборите. Ердоган също остана под чертата. Путин - и той не можа да направи това, което искаше. Само Бойко спечели. Кой стои зад тоя, бе!?
Stephan Yankov

С тежестта, която те е замъкнала на дъното няма как да се издигнеш обратно на върха.
Казвам го със силна болка за дясното. Всички лидери и гурута покрай тях да се оттеглят незабавно. Всички.
Тези избори са логичен завършек на безумните експерименти вдясно.
Поименно виновниците да се оттеглят завинаги.
А за всички бъдещи лидери съвет - Бойко не е десен и никога повече не поставяйте десните хора в неговата компания.
Защото всеки път ще бъдете наказвани.
От мен толкова по въпроса, че не ми се пише многотомно издание.
Galina Slaveeva

Жалко за оставката на Радан Кънев! Такава трябваше да подаде Христо Иванов, защото той е по- виновен за разединението вдясно. Самовлюбените активисти на"Да, България" едва ли го осъзнават. И 1 % подкрепа да имаха, пак щяха да са в еуфорията на победата.
Boyana Asenova Usheva

Два-три резултата от предсрочните избори (за които хората настояваха още от есента на 2015 г., не знам защо):
- извадихме РБ и АБВ от парламента;
- обединихме патриотите;
- махнахме държавната субсидия за партии като СДС, ДСБ, ДБГ, АБВ, Движение 21, Глас народен.
Дадени са 30 млн лв, но са икономисани също милиони левове.
Datcho Datchev

Народното събрание е като секса: ако не си вътре, поне съхрани илюзията, че си бил прав, но позицията ти е била неудобна.
Dragomir Simeonov

Британците гласуваха за Брекзит и после се тръшнаха що така, бе, Миме?! Американците избраха Тръмп и те се тръшнаха за Мимето или за Мерито. У нас затвърдихме властта Му и сме по-изненадани и от британците, и от американците взети заедно.
Ние ли не се познаваме, Те ли твърде лесно ни прецакват или навикът ще ни погуби по-бързо отколкото след 5 века чужда окупация?
Liyana Pandelieva

Реклама

Представяме ви:

  • Защо точно ти?

    Джеймс Рийд е председател на REED, консултантска компания за подбор на персонал с над 3500 служители по цял свят, и редовен медиен коментатор по въпросите за пазара на труда и работата; участвал е в BBC News, Sky News, CNN, CNBC, London Live, Bloombe...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: