За истинския политически ПР

Съжалявам, че много колеги не са имали възможност да видят, какво е истински политически ПР. Никога няма да забравя Вик Ван Брентеген,който оперативно работеше с медиите за ватиканската пресс-служба по времето на Папа Йоан Павел II. 

Говорител беше Наваро Валс

 

Вик беше истински медиен посредник, който дори си имаше неприятности заради отстояването на това, репортерите да си свършат работата. Отличен познавач на спецификата на работата и какво е нужно на фоторепортер, оператор и всеки репортер, било от радио, телевизия или вестник. 

Безкомпромисно отхвърляше излишни искания, но отстояваше твърдо всяко разумно искане. Работеше на пълни обороти с пот на челото. Беше ми казал, че в офиса във Ватикана работят над 100 човека. Забележителен професионалист. 

Чест и шанс за мен беше да съм няколко дни с него. И у нас определено има хора на ниво в тази професия, но има много какво да се желае.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: