За истинския политически ПР

Съжалявам, че много колеги не са имали възможност да видят, какво е истински политически ПР. Никога няма да забравя Вик Ван Брентеген,който оперативно работеше с медиите за ватиканската пресс-служба по времето на Папа Йоан Павел II. 

Говорител беше Наваро Валс

 

Вик беше истински медиен посредник, който дори си имаше неприятности заради отстояването на това, репортерите да си свършат работата. Отличен познавач на спецификата на работата и какво е нужно на фоторепортер, оператор и всеки репортер, било от радио, телевизия или вестник. 

Безкомпромисно отхвърляше излишни искания, но отстояваше твърдо всяко разумно искане. Работеше на пълни обороти с пот на челото. Беше ми казал, че в офиса във Ватикана работят над 100 човека. Забележителен професионалист. 

Чест и шанс за мен беше да съм няколко дни с него. И у нас определено има хора на ниво в тази професия, но има много какво да се желае.

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: