Държавен ПР за дрогата

Данъкът от легалната продажба на марихуана в Невада бил донесъл на щатската хазна $69.8 млн. — 140% от планираното. Излишъкът от $27.5 млн. ще бъде насочен за ремонт и строеж на нови училища и увеличение на учителските заплати.

Егати якия държавен наркопиар! Не съм чувал за по-успешна легализация на дрогата в очите на хората. Даже ми се иска да видя едни табелки на училищата: "Построено със средства от данъците на наркоиндустрията" - така както си слагаме тук табели, указващи че нещо е построено с парите на ЕС.

 

Жълтите стотинки, които размахват (и които са сигурно не повече от 10% от това, което ще загуби икономиката на щата чрез глупостите и мързела на напушените), ще бъдат използвани да издигнат обикновения дилър до такова ниво на уважение, каквото даже и Копола с филма “Кръстникът” не можа да донесе на сициланската мафия.

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: