Пладнешки обир с минималната заплата

Вдигането на максималния осигурителен доход е пладнешки грабеж.

Грабеж от политически характер, който взима от едни и дава на други - предизборно.

Правителството успява директно да таргетира малката българска общност, която със собствени усилия и познания се измъква от калта, за да бъде независима "средна класа" и за поредна година я лишава от плодовете на нейния труд.

 

Успява и да удари вече прогонените от корупция и политическа некомпетнтност външни инвеститори, за които административно цената да наемат български работници ОТНОВО се увеличава.

И както с всяка политическа схема, в крайна сметка всички ще загубим - пенсионната система продължава да е фалирала, политиците печелят краткосрочно а когато кулата от карти се срине, те отдавна ще са на някой остров (или ако имаме късмет в ЮАР).

Реклама

Представяме ви:

  • Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“

    Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“, част от групата „Кордеел“, със седалище Темсе (Белгия). Присъединява се към българския екип преди година, а работи в групата повече осем години. Започва кариерата си в Холандия като стажант мени...
  • Учителката световен шампион по публична реч

    31-годишната Рамона Смит наскоро беше обявена за световен шампион на “Toastmasters 2018” - най-престижният турнир по публична реч. Тя е учител в една от гимназиите в Хюстън и в тази надпревара успя да изпревари над 30 000 други високо пл...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: