"Проевропейците" ще разрушат ЕС
"Проевропейците" като Макрон ще разрушат ЕС по-бързо, отколкото евроскептиците някога са си мечтали.

Изглежда в икономическата структура на ЕС понастоящем не се предвижда Източна Европа да търгува с друго освен с работна ръка.

Ако пробва да използва собствената си работна сила като ресурс, за да развива транспортен бизнес например, веднага прокарваме лобистки регламент и им крадем бизнеса със сила.

Ако Пеевски прокара закон в България, който да изхвърли конкурентите му от пазара и да им вземе бизнеса, това ще се нарича мафия и пленена държава.

Ако индустриалният капитал във Франция и Германия обаче прокарва такива мерки на ниво ЕС, тогава ще наречем това "европейски ценности" и дори ще ги оправдаем чрез състрадание и хуманност.

Реклама

Представяме ви:

  • Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“

    Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“, част от групата „Кордеел“, със седалище Темсе (Белгия). Присъединява се към българския екип преди година, а работи в групата повече осем години. Започва кариерата си в Холандия като стажант мени...
  • Учителката световен шампион по публична реч

    31-годишната Рамона Смит наскоро беше обявена за световен шампион на “Toastmasters 2018” - най-престижният турнир по публична реч. Тя е учител в една от гимназиите в Хюстън и в тази надпревара успя да изпревари над 30 000 други високо пл...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: