Една къща от карти се срути
Излезе обобщението от доклада на независимия прокурор Робърт Мълър. След безкрайно разследване на стойност десетки милиони долари, констатацията е, че няма данни президентът Тръмп да е договарял руска подкрепа за предизборната си кампания и изборната си победа.

Една къща от карти се срути.
На най-компетентните, най-умните, най-демократичните експерти по свободни избори, граждански права, зелена икономика и всякакви свръхпретенции. Американската демокрация наистина беше поставена на жестоко изпитание, но именно от хората, които се считаха за предопределени да управляват и да продължат прогресисткият поход, който да превърне САЩ в тяхната социална утопия.

Никога не съм очаквал, че политици на такова високо ниво, журналисти от най-авторитетни медии и мастити политолози и преподаватели от най-реномираните университети могат да действат като пристрастени комарджии и закоравели измамници. 

След тяхната истерия остава опустошителна разруха и празнота. Публичната среда тепърва трябва да бъде възстановявана. Крачка по крачка, респектът към демокрацията, свободата на словото, авторитета на медиите, отговорното публично поведение трябва да бъде реабилитирано.

За пригласящите на истерията в България изобщо не ми се говори. За добро или лошо те наистина нямат значение.

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: