Една къща от карти се срути
Излезе обобщението от доклада на независимия прокурор Робърт Мълър. След безкрайно разследване на стойност десетки милиони долари, констатацията е, че няма данни президентът Тръмп да е договарял руска подкрепа за предизборната си кампания и изборната си победа.

Една къща от карти се срути.
На най-компетентните, най-умните, най-демократичните експерти по свободни избори, граждански права, зелена икономика и всякакви свръхпретенции. Американската демокрация наистина беше поставена на жестоко изпитание, но именно от хората, които се считаха за предопределени да управляват и да продължат прогресисткият поход, който да превърне САЩ в тяхната социална утопия.

Никога не съм очаквал, че политици на такова високо ниво, журналисти от най-авторитетни медии и мастити политолози и преподаватели от най-реномираните университети могат да действат като пристрастени комарджии и закоравели измамници. 

След тяхната истерия остава опустошителна разруха и празнота. Публичната среда тепърва трябва да бъде възстановявана. Крачка по крачка, респектът към демокрацията, свободата на словото, авторитета на медиите, отговорното публично поведение трябва да бъде реабилитирано.

За пригласящите на истерията в България изобщо не ми се говори. За добро или лошо те наистина нямат значение.

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: