Защо не е справедливо Цветанов да подава оставка
Не зная дали е справедливо Цветанов да подава оставка.

Не виждам какво ще работи този човек, ако не е депутат. В крайна сметка последните 15 години се е занимавал само с партийна и политическа дейност. А и да си кажем честно, преди това не е имал кой знае какви умения.

Започва работа през 1987 като шофьор в Седмо управление на ДС. Сега човекът е бил шофьор, няма данни да е вършил оперативна работа, тъй че не си мислете лоши работи за младия Цветанов. През 1992 завършва задочно ВИФ със специалност учител по физкултура. Никога не практикува, остава в МВР, но вече като висшист получава офицерско звание. От 1997 година е в администрацията на МВР, а след като Борисов става секретар на МВР, Цветанов му става помощник. След това напуска заедно с Борисов МВР и през 2005 става зам. кмет на Борисов. През 2006 става председател на ГЕРБ и така.

Добре, кажете ми този човек ако утре подаде оставка какво може да работи? Какво може да прави, вие за какво бихте го наели?

Млад е още, остават му повече от 10 години до пенсия. 

Айде мислете ги тези работи като искате оставки.

И сега има и допълнителни разходи. На този апартамент 240 квадрата знаете ли какви са му сметките, какъв му е данъкът? А с асансьора ако стане нещо, трябва Цветанов сам да си го прави. Догодина по това време ще изтече гаранцията и всичко остава на Цветановите две ръце, този асансьор не е етажна собственост.

Тъй че, моля ви. Това е социален проблем. Цветанов не бива да подава оставка по социални причини. Той няма друга квалификация и не може да работи друго освен депутат, партиен лидер или министър. 

Освен посланик ако се уреди да иде некъде, друго не знам, не знам.
 

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: