Радикални групировки използват Грета
Често пиша, че зад маската на всички феминизми, мултикултурализми и зеленизми искат да ви пробутат не друго, а социализъм. Ето и поредното доказателство. Всички вече знаят за Грета Тунберг.
Детенцето със синдром на аспергер, което либералните елити разхождат по света, за да плаши хората, че всички ще умрем скоро, ако не отделяме все повече от собствените ни пари, за да могат същите тези елити да ги разпределят по свое усмотрение и най-вече към джобовете на определени хора, които пък на свой ред да ни учат, че ако искаме да спасим планетата, то не можем и не трябва да живеем богато и охолно като тях. Оказва се, че родителите на това момиче били фенове на Антифа... За незапознатите Антифа е конгл

омерат от антикапиталистически групировки и движения. Сред тях има леви анархисти, социалисти, комунисти, леви либерали и социалдемократи. Тоест това е един много готин коктейл от социалисти и комунисти.

Явно страстта на Гретето по спасяването на планетата не е никак случайна. Детето просто е с промит от родителите му мозък в името на дневния ред на новите леви и това бива безмилостно експлоатирано от либералните елити за техен собствен интерес. В нашите общества обичайно хората се възмущават, когато радикални групировки използват деца в името на своите цели.

Експлоатирането на деца в интерес на зелени и леви идеологии обаче води не до възмущение, а до слава и възхищение…

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: