10 радостни факта на фона на пандемията
1. Радост за коучърите /:)/ - най-накрая вече всички сме извън зоната на своя комфорт. Нали това искат - да излезем извън зоната на своя комфорт. Излязохме. Е, ако зависеше от ген. Мутафчийски, той би казал: “Да не излизат”. Нека сега да видим хубаво ли е.
 
2. Радост за еколозите - жълтият дръндавец весело щрапа по АМ “Струма”, псета и вълци вият в полето, а пойните дроздове се любят на воля и гнездят по клоните току- до шосетата на Родината. Разбира се - мисирки навред.
 
3. Радост за децата - вече не ходят на училище! Те това си пожелаваха толкова дълго време! Е, да, училището влезе в домовете, ама това в пожеланията не е било уточнено. Друг път като си пожелават - по-конкретно! Дребният шрифт - както ще ги научи животът - е нещо много важно.
 
4. Радост за родителите - сега ще могат най-сетне да си дадат отговор на въпроса “абе какво толкова правят даскалите, та не могат да ги научат тия деца?! Нашето пък специално колкото е умно!”
 
5. Радост за учителите - е, сега нека да видят родителите как е...
 
6. Радост за семейните - ще могат взаимно да се преоткрият с половинката, да се радват един на друг, да си говорят, да си обърнат внимание...
В Ухан например 50% е скочил броят на молбите за развод в тази ситуация, ма то на тях кое ли им е наред. 
 
7. Радост за моралистите - тази дълга почивка ще съсипе сума ти извънбрачни връзки, вече нищо няма да е същото.
 
8. Радост за Грета Тунберг - най-накрая мечтите й се сбъднаха. Синьо небе и чисто море. Слава на COVID19! 
Ама сега пък вече няма мечти. Отнеха й и детството, и мечтите. How dare you!
 
9. Радост за чичко Сорос - всички засегнати са от традиционните два пола. 
Това джендър-бендър, това трансджендър, това флуид-джендър, това драг-куин и ела-ме-ритни-джендър - ми нито един от тях не е докоснат от корона вируса.
Значи или са безсмъртни, или не съществуват.
Но нека не се заяждаме - пандемия е, все пак.
 
10. Радост за...хайде довършете го вие, де.
Така и така се чудите какво да правите:)

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Ценете кадрите си. Отстоявайте принципите си

    Покажете на служителите и клиентите си, че наистина държите на тях и то устойчиво във времето. Това се отплаща в трудни моменти като настоящия, коментира Иван Илчев, основател на Casa Kakau в специално интервю за b2b Media. Иван Илчев e маркетоло...
  • Парите не миришат, а хлябът има един вкус за всички

    Едно общество е толкова силно колкото най-слабата му прослойка. Затова ние от ПОЙПЕ започнахме дарителска кампания в опит да помогнем на най-уязвимите групи, споделя Боян Келчев, мениджър “Бизнес развитие” и един от създателите на организацията. Б...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: