Защо закъса Горанов
Чудих се с кое да започна:

1. Владислав Горанов може да ви е антипатичен, но днес нещата му се случват, защото не е бил предпазлив докато върши работа на Борисов (не че това го оправдава). Нали не мислите, че нещата, които е правил не са съгласувани. Самият факт, че е толкова непредпазлив, показва, че се е усещал с дебели протекции. Усещането за недосегаемост, вече е негов проблем, негова вина и дори незрялост, както и причина днес да му се случват някои неща, които иначе можеше да избегне. 

2. Божков няма проблем с Горанов, просто си пази бизнеса, а това минава през удари в опорния крак на Борисов (Владислав Горанов)
 
3. Генерал Мутафчийски има право да говори както си прецени. Човек с неговия опит, който не е на изборна позиция, има право да се ядосва и не е длъжен на никого. Особено, като са го оставили да се оправя сам с неадекватен здравен министър и разрушена здравна система

4. Миролюба Бенатова е страхотна да скача на хора под напрежение и на аутсайдери - Илиана Раева и треньорката на националния отбор по художествена гимнастика, точно след като едно от момичетата им опита да се самоубие. На Цветан Цветанов, след като други откриха, че има апартамент в сградата на Артекс. С онзи дето лежи за убийството на Яна от Борисовата градина. 
 
Чудесна е - да рита вързани кучета

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: