Цензурата днес
Едно от най-големите имена в световната журналистика - Глен Гринуолд, който стана световна знаменитост с публикуването на репортажи по разкритията на Едуард Сноудън, днес напусна изданието The Intercept, в което работи. Причината: бруталната цензура по темата за корупционните разкрития около Джо Байдън. Редакторите са спрели всичките му опити да публикува информация и документи по темата. Принуждавали са го (той е отказал категорично!) да заличи всички текстове, в които има критика за Джо Байдън. Гьобелсова цензура!

Разбира се, няма да чуете нито сричка на протест от соросовите "Репортери без граница". Нито пък ще прочетете развълнувани статуси в защита на свободата на словото и правото на журналистите да задават въпроси от гоголозановци и подобните им доморасли медийни "експерти", подвизаващи се из соросоидните малотиражки, а още по-малко от либералстващите социал-дърдоковци. Живеем във времена на най-бруталната атака срещу свободата на словото от Втората световна война насам.

И най-големите врагове на тази свобода са прогресистите и либералите. Хора, бдете!

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: