Да честитим ли на Байдън президенството в САЩ?
Смущаващо е, че Байдън се самообяви за президент. Дугата страна оспорва изборите и това е нейно право. Когато се окаже, че всичко е ОК, тогава би било кофти губещата страна да не каже "честито", но в момента е малко комично всичкото това.

Не знам как иска Байдън да съединява САЩ, след като през последните години Демократическата партия показа невиждана до момента омраза и злоба спрямо своите опоненти и законно избрания президент на САЩ.

Нали не смята, че всичката тази гадост ще бъде забравена за една седмица? Или разчитат на традиционализма на тези, които през цялото време нападаха? За мен е немислимо да обиждам президента на САЩ, независимо от коя партия е избран и как се казва.

Не знам от къде се навъдиха хора, за които това не е проблем и как тези хора искат да продължат нещата, запазвайки демокрацията. Единственото обяснение за мен е, че не искат демокрация. Искат просто да са на власт за всяка цена.
Ако Байдън наистина е избран за президент, честито. Но ще си има проблеми с наставения от неговата партия начин на ново мислене.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: