Докъде го докараха с изборите в САЩ?
Историческа пресконференция дадоха адвокатите на Тръмп. Според Руди Джулиани 682 хил гласа във Филаделфия, Пенсилвания ,контролирана от левицата и с десетки години опит в изборните измами са били преброени без надзор от десницата.

Първо гласуването спира през нощта на 3 с/у 4 ноември, явно за да се разберат измамниците как да излъжат. Факт: преди измамата Тръмп водеше в Пенсилвания с около 700 хил гласа. Сетне, статистически невъзможно той загуби стремително с около 70 хил гласа. Същото, общо взето се повтаря в Уисконсин /там гласуват около 80% от всички, имащи право на глас, нечувано и подозрително/, в Мичигън - в нощта на 3 с/у 4 ноември спират два големи камиона, уж пълни с храна, но всъщност пълни с десетки чували с бюлетини за познайте кой.

В двата последни щата гласуването също спира необяснимо около полунощ, според Джулиани - за да лъжат и крадат левичарите. Сидни Пауъл обяви, както се очакваше, че компютърната фирма Доминиън в съдружие с друга фирма Смартматикс са броили гласовете лъжливо, в полза на познайте кой. Фирмите са собственост  на венецуелски, китайски и кубински комунисти, които искат президент на САЩ да стане - познайте кой. Компютърната програма за броене в 27 щата позволява на на хората на познайте кой, да влизат, гледат в реално време колко гласа накъде отиват.

Същите с няколко клика могат да насочат стотици и стотици  хиляди гласа в полза на познайте кой. Тази фирма е била отхвърлена в 2018 от Тексас за броене на гласове, а левичарските сенатори Клобушар и Уорън са я критикували в Сената.   Важното: Джулиани и Сидни Пауъл заявиха на присъстващите всички големи медии, че те лъжат, че Тръмп няма доказателства за огромните кражби на гласове. Адвокатите разполагат с около ХИЛЯДА ПИСМЕНИ СВИДЕТЕЛСТВА ПОД КЛЕТВА на свидетели за измамите. Т.е.това са хора, които са се подписали, че ще идат в затвора, ако лъжат.

И друго: запомнете тази цифра: около СЕДЕМ МИЛИОНА ГЛАСА открадна амер левица и нейните медии, за да спечели, пак познайте - кой? Междувременно в Джорджия беше проведено ръчно броене на гласовете, без обаче да бъдат проверени изцяло  подписите под всяка пощенска бюлетина. Само 1 /един/ служител проверява подписите във всяка община в Джорджия, а това са милиони гласове.

Ясно е, че един човек във всяка община не може да се справи с най-важното - заверяването на подписите на злощастните пощенски бюлетини. Ето защо резултатите от ръчното броене  в Джорджия не са валидни.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: