Бащините протегнати ръце на Байдън
От вчера съм с една идея по-позитивно настроен към българските медии. Да, комсомолските въздишки за инагурацията на Байдън бяха факт, но ви уверявам, че те приличат на истинско дисидентство в сравнение с оргазмичните стонове, които се лееха от американските.

Мислех, че е лъжа, но уви не е -  коментатор по CNN обяви, че светлините на парка край Капитола са като удължение на ръцете на Джо Байдън, които се протягат, за да прегърнат Америка. Друга журналистка усетила как "настръхва" като видяла самолета му да каца (даа, съзнавам подлите цинични внушения, които могат да хрумнат на неправоверните).

А реториката на  CNN наистина надмина Северна Корея. Оказа се, че Байдън само за три минути в Белия дом вече е извършил необратима промяна, завинаги е изтрил миналото, показал е, че само за няколко секунди може да промени страната, накарал е хората във всички щати да гледат позитивно на бъдещето...

Търсих информация дали е успял да нахрани с три хляба всички бедни, но не открих. Но, спокойно, и утре е ден. Вярвам в CNN - ще открият какво чудо е свършил Онзи, чийто ръце се протягат да прегърнат Америка. 
 
 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: