Кой е президентът на САЩ?
Хаосът във Вашингтон се задълбочава, но левичарските медии мълчат

На 6 март т.г.се случи нещо забележително: Байдън се появи в Белия дом  за кратко по тв и поиска разрешение от Нанси Пелоси, шефка на Долната камара на Конгреса, да отговаря на въпроси. Тя криво се усмихна, но изведнъж предаването беше нарочно прекъснато. /АКо това се беше случило с Тръмп всички щяхте да знаете/. Скандалът е огромен, защото: 1/ президентът на САЩ иска разрешение от “Нанс” да говори с журналистите 2/ Някой явно реши, че Байдън не може да отговаря на въпроси, защото лекарствата, с които го тъпчат спряха да действат в този ден  3/ “Журналистите” замълчаха, защото са левичари. Скандалът е колосален и защото почти никой не разбра по света, заради неокомунистическите медии.

Хората на Байдън в Долната камара вече приеха закона за промяна в Избирателния закон, известен, като HR1, or For The People Act.  Всички републиканци гласуваха против, всички демократи  подкрепиха закона.  Целта на закона е да превърне САЩ в еднопартийна държава, каквато беше България при  комунизма. Ето защо: левицата е против представяне на документ за самоличност при гласуване, което е безумно /така десетки милиони незаконни имигранти ще гласуват за левицата/,  иска всички щати да въведат всеобщото гласуване по пощата, което е безумно, защото предполага гигантски измами, против е постоянно местожителство или изобщо местожителство при гласуване, което е безумно, защото е извор на гигантски измами. Левицата иска всички осъдени престъпници да гласуват, това без коментар. Това е част от лудостта на закона, който за щастие няма да мине през Сената. Но вече 20 щата се противопоставиха на закона: https://www.foxnews.com/politics/hr-1-for-the-people-act-attorneys-general-say-unconstitutional  

Целта на левицата е ясна - да увековечи грамадните измами от изборите на 3 ноември 20 в закон и така винаги да е на власт - САЩ да се превърнат в еднопартийна, неокомунистическа държава.

/Наблюдавайте кой иска същото на изборите тук на 4.4.21, за да НЕ гласувате за тях/

Байдън отвори широко Южната граница на САЩ в угода на наркокартелите и Китай. Ето защо: наркокартелите, които убиват около 80 хил /осемдесет хиляди/ американци всяка година, сега при Байдън са мощни. Именно те решават сега кой, колко и кога точно хора прекосяват Южната граница на САЩ! Да, правилно прочетохте - тук думата нямат амер власти при Байдън, а точно наркокартелите. Тръмп успешно се противопостави на наркокартелите с оръжие,  висока стена и силно укрепване на границата. Също и с договор с Мексико, които държаха около 25 хил души на мексиканска територия  миналата година. Така той намали с около 90% незаконната имиграция. Сега е обратното - около 4 хил души незаконно влизат в САЩ ВСЕКИ ДЕН. Голямата част от тях са залавяни от граничните власти, но незабавно освобождавани в САЩ, въпреки, че нарушават всички възможни имиграционни закони. Условието: някога, след години да се явят на интервю с имиграционните власти.

Познайте колко се явяват.  Около 6% от незаконните имигранти са болни от Китайския вирус, което е безумно, заради здравето на американците. Безумно и: Байдън затвори САЩ за Европа, не иска да отвори училищатаи бизнесите,  заплашва да затвори границите на отделните щати, но всеки ден пуска хиляди и хиляди заразени с вируса незаконни имигранти в Америка. Наркокартелите, могъщи и заради сътрудничеството си с Китай, всеки ден вкарват огромни количества ФЕНТАНОЛ, производство на китайския комунистически режим,  през широко отворената Южна граница. Ето го САТАНИНСКИЯ съюз между Китай и наркокартелите с две цели - печалби за ККП и картелите и убийството на десетки и десетки и десетки хиляди американци всяка година.

И Байдън тук е помагач и на двете страни!
/За щастие Тексас вече разположи въоръжени сили против Байдън и наркокартелите на Южната граница, за да спре заразата и незаконните имигранти/.
 
Камала Харис, вицепрезидентката, вече официално и невъзмутимо разговаря със световните водачи - Макрон, Нетаняху. Това е вече всекидневие, което е безумно, защото именно президентът трябва да преговаря с останалия свят. Случва се това, което казвах и пишех преди година - Байдън ще изчезне постепенно, за да бъде заместен от Харис, ляв радикал и това беше идеята на левицата преди изборите, за да превърне САЩ в социалистическа страна.

Но къде е всъщност Байдън?  “Водачът” на Свободния свят онзи ден се обърка отново и изрече “Но какво правя аз?”

Да, какво правиш и кой те доведе с измама там, откъдето няма да се върнеш.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Клиентът е в центъра на всичко

    Казвам се Павел и съм директор “Обслужване на клиенти” за групата на Кредисимо. Ние предлагаме финансови услуги на няколко пазара, като целта ни е да ги предоставяме с безупречно качество. С екипа ми поставяме Клиента в центъра на всичко, като с то...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: