Брежнев в Белия дом
Поразителни са  приликите  между сегашната официална Америка и някогашния  Кремъл

Байдън произнесе първата си президентска реч явно след дълги репетиции пред телепромптера и дълги, тягостни повторения.  Сигурен съм, заради напрегнатото му лице и смехотворните, “искрени” уверения.

Цялата му реч беше нелепо възторжена, комично трогателна и “убедителна”,  излишно подсигурена с глупости, и да - лъжлива.

Той заяви, че в началото пандемията в САЩ била посрещната с “мълчание” и сетне  - с бездействие. Цитирам по памет, защото такива лъжи  не трябва да бъдат запомняни.

Твърдението е повече от лъжа, то е безсрамие, защото: 1/ На 21 януари 2020 Тръмп затвори въздушната граница на САЩ с Китай и така спаси безброй американци. Байдън и хората му осъдиха Тръмп, че е расист. 2/ В средата на март 2020 Тръмп подписа договор за производство на ваксини с “Джонсън и Джонсън”, одобрена наскоро в САЩ.

Забележете крайно ранната дата за договор с фирмата, доказателство за  изключителната далновидност на Тръмп. 3/ На 15 май 2020 Тръмп създаде Operation Warp Speed с цел създаване на ваксина до края на годината. Незабавно левичарските медии, заедно с вездесъщия гений А. Фаучи, учен-левичар, заявиха, че това е невъзможно и се присмяха на президента. /На 13 март т.г.  Марк Медоус бивш шеф на кабинета на Тръмп в интервю за “Фокс нюз”  потвърди за Фаучи/.  Но Тръмп сключи договор с “Модерна” и “Файзър” за 400 млн ваксини на стойност 1.9 млрд дол. И да, преди изборите на 3 ноември в САЩ  м.г. ваксините бяха създадени и на тях сега се радва ЕС и България, които не искат да признаят, че именно Тръмп създаде любимото им оръжие против китайския вирус. Тръмп организира и разпространението на ваксините чрез Пентагона и благодарение на Тръмп, Байдън вече благодарно се ваксинира.

Или не е толкова благодарен?

Байдън е непочтен неблагодарник, въпреки, че се ваксинира само заради Тръмп!

Речта на Байдън беше блестящ пример за безчестие, лъжи и бездънна глупост. Освен горното, той дума не каза за основния виновник за пандемията - Китай. Защо? Отношенията на Байдън с Пекин са повече от деликатни, заради няколко странни бизнес  имейли на сина му, скрити от медиите преди изборите, за да не му навредят. /Синът му сега е разследван от ФБР/. Байдън дума на каза за жестоката хуманитарна имиграционна криза на Южната граница на САЩ с Мексико, изцяло създадена от днешната ляворадикална власт във Вашингтон.

Но как отговориха медиите в САЩ и по света на речта?  По-жалко, нещастно представяне съм виждал само в съветските и българските медии при комунизма. Например на 8 март т.г. “Вашингон пост” сериозно писа, че Байдън е “непроницаем” за пародия. В същия ден   същият пред камерите не можа да се сети как се казва военният му министър /изправен зад него/, не можа да се сети как се казва институцията, на която е шеф - Пентагона! Ако Тръмп беше направил това?  Не знам как Байдън ще даде пресконференция, на живо пред десетки журналисти, макар и почти всички приятели.  Досега не го е направил. /Тръмп даде 44 официални пресконференции на живо пред враждебните медии и десетки други на момента/.   Угодническите журналисти в американските и западноевропейските медии мога да сравня единствено със съветските и българските комунистически угодници, които не спираха да хвалят “народните ръководители” и “големите успехи на социализма” в “Правда” и “Работническо дело”.  
Лошото е, че и тукашните медии покорно повтарят брюкселските/западните  медии.

Най-лошото е, че Америка и Западна Европа се превърнаха в копие /почти/ на някогашната съветска империя.

Основната причина: неокомунизмът, който почти завладя САЩ и Западна Европа и е  на път да отрови и разруши ума на хората там.  

Когато гледам и слушам трескавия, напрегнат, като струна  Байдън, който постоянно  е подготвян  да не се изложи, никога да не сгреши, но  често не е на себе си, неизбежно се сещам за Брежнев.

Всеки, който знае, ще ме разбере.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: