Една седмица след изборите
Премиерът в оставка така се е обидил с колко малко печели изборите, че решава да не е участвал в тях със задна дата. Не се знае дали ще ходи в манастир.

Втората по големина партия така се е ошашавила, че без да иска ще и се наложи да управлява, и се държи като черна станция. По-точно, като изненадана хлебарка. Болни били, обадете се по-късно.

Комунистите вият на умряло, ама някак си патриотично, и се предлагат на всички, само и само да премине някаква властна тръпка в тоя труп. Командорица от Позитано търси своя дон Иван, може и групово.

ДПС си резонират и си гледат кефа на плажа. Айляк комерс е работата, работата, работата.

Демократичната коалиция се тупа по рамото колко успешно пак се е провалила на избори и самовлюбено си гледа пъпа в кукувиче гнездо на клонка в центъра на съзиданието.

Протестърската коалиция не може да удържи да влезе в парламента, за да започне да се разпада. Може да се ребрандират на "Нищо не върви по план".

Кое не е ясно?

Единственото логично нещо е Трифонов да обясни, че и този път, както с аварията с АЕЦ, всичко е може би лоша шега.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Да не спираме да инвестираме в най-ценния актив - хората

    По природа съм оптимист и вярвам, че със системни усилия за развитие и задържане на бизнеса,  правилна стратегия и иновации може Източна Европа да се трансформира от възникващ в напреднал енергиен пазар, казва Милена Виденова, изпълнителен дир...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: