Медицинският терор е безсрамно дело
Внимание: чувствителна тема. Но, както биха казали френските хуманисти - ние не сме съгласни, но бихме умрели, за да може да кажете какво мислите. Това е то свободата на словото - не на думи, а на дела.

Със заповед за “зелен сертификат” здравният министър де факто въвежда задължително ваксиниране. Ясно е, че прекаралите вируса имат намаляващи антитела. Ясно е, че не може през ден да си правите тест, ако искате да влезете в магазин за хляб или във фитнес.

Кое е страшното? Нарушаването на свободата и неприкосновеността на личността, гарантирани в Конституцията ни! Атакувана е Свободата: да решаваш какво да правиш с тялото си. Камо ли когато говорим за експериментална ваксина. Съжалявам, но това са фактите към момента. Доказаните ваксини спасяват животи. Недоказаните - не обезателно. Слагането им в сегашния момент - трябва да е въпрос на личен избор. А не на принуда. И на всичкото отгоре това да се случва на всеки 6 месеца.
Първенци сме по смъртност. Болниците са пълни. Защо? Защото сме най-бедни, най-стари, с най-слаба превенция и доболнична помощ, недолекувани. В Скандинавския свят махат мерките, но дори да има болни, смъртността е много по-малка от масовия случай. Затова плашенето с “локадауни” е абсурдно - именно бедността и ниският стандарт причиняват големите щети. А можеше ли публичната система като болничната помощ да се организира по-добре - няма как да знаем. Просто бием инжекции и се молим. Или затваряме икономиката, ако не слушате! Май не е трудно да си министър.

Ако беше толкова добра ваксината, то ваксинираните нямаше да гледат на неваксинираните като на “прокажени”. Със страх. Или самите ваксинирани да пренасят болестта. Просто резултатите щяха да са толкова убедителни за здравия разум, че всеки щеше да се ваксинира - както става в болшинството от случаите с доказаните препарати. Китайците, които действително овладяха вируса - далеч не залагаха на ваксините. Други, които са най-напред във ваксинацията, обратно, продължават да имат неприятна статистика.

Вирус има и той е тежък. При някои много. Аз лично го карах, мои близки - много тежко, познати си отидоха. Опасности обаче има много - болести, тероризъм, войни, престъпници. Оставим ли правото да разполагаме с тялото и имуществото си, докато правителство и политици ни казват кое е добро за здравето и добруването ни… Няма да му се види краят - захар, тесто, месо, газирано, тютюн, алкохол. Те предизвикват смърт в пъти по-големи мащаби от КОВИД - 19.  Защо не забраним и тях? Защо не “изключим” използващите ги от всякъде. Ами идеите? Лошите идеи са довели до много повече ужасна смърт дори от болестите в през 20-ти век, например. Да регулираме “правилните книги”, правилните говорители, правилните филми! Напомня ли ви на нещо?

Ако има “дискриминирани” и буквално лишени от права днес, това са нежелаещите да се ваксинират. А самият акт е чиста диктатура. Съжалявам, д-р Кацаров, но делото ви е позорно. И не се изживявайте като спасител, защото не сте. Вие сте обикновено и послушно оръдие на новия тоталитаризъм. Защото мярката категорично е “привнесена” отвън, въпреки че с иронична усмивка обещавахте, че няма да се стига до там. А това, което се случва, е безсрамно. И трябва да срещне отпор.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: