Това ли е Америка?
Поразителният скандал с претърсването на имението на Тръмп от най-малко 30 тежко въоръжени агенти на ФБР продължава без прекъсване.

Левите медии твърдят, че ФБР не би се решила на тази стъпка, ако нямаше много сериозни причини, както и че Байдън не е знаел за нападението против имението.
Второто очевидно не е вярно, защото нечуваният обиск на бивш президент няма как да не е позволен от най-високото място. За първото още не е ясно какво точно са търсили агентите.

Според изтичане на инфо във “Вашингтон пост” днес  /ясно откъде/ Тръмп е криел документи с атомни тайни, на което той се подигра писмено.
 
По-рано министърът на правосъдието на САЩ драматично заяви, че ще иска разсекретяване на заповедта за обиск от федералния съдия, работил в миналото  за осъдения изнасилвач Епстийн.

Тръмп поиска същото. Ще видим какво ще последва. Но министърът гръмко обяви, че никой не е над закона в САЩ. Така ли е? Следва списък на хора, които са НАД закона в САЩ:

1/ Хилъри Клинтън - като държавен секретар тя е използвала компютрите в къщата си, за да работи. По този начин компютрите й са били компроментирани, хакнати от чужди държави и така тя е нарушила националната сигурност и е извършила престъпление по Закона срещу шпионажа. След като това се разбра, тя унищожи около 32 хил имейла със специален софтуер, а което не можа - разби с чук! Да, добре го прочетохте.

Същата плати на чужд гражданин, за да състави фалшивото досие против Тръмп, с което се "доказваше", че той е агент на Кремъл. Въз основа на досието сътрудници на Тръмп бяха незаконно подслушвани. Къщата й беше ли претърсена от властите? Тя беше ли осъдена?

2/ Бившият шеф на ФБР уволнен от Тръмп открадна /!/ документи от ФБР, които после по собственото му признание чрез приятел изпратил в левите медии.

Единствената му цел: да предизвика разследване против Тръмп за измислените му връзки с Кремъл, което жалко се провали. Беше ли осъден този човек?

3/ Хънтър Байдън, син на сегашния президент, който години е използвал баща си вицепрезидент на САЩ, за да се обогатява с милиони. Доказателства за тази тежка корупция на най-високото ниво има,  колкото искат следователите в лаптопа му.

Той беше ли осъден, къщата му беше ли претърсена?

4/ Стотици хиляди бандити, които буквално разбиха Двете крайбрежия и причиниха щети за милиарди през “лятото на Флойд”. Същите убиха най-малко 24 души и раниха хиляди полицаи. Колко от хилядите бандити бяха осъдени?

5/ Преди 15 месеца домът на Руди Джулиани беше претърсен от тежко въоръжени агенти на ФБР, сред огромна медийна вакханалия. Е, и? Той беше ли в нещо обвинен или само целта беше да бъде очернен, защото “сигурно има нещо…” Досега няма НИЩО официално  против Джулиани.

6/ И пр и пр и пр и пр …..
Тръмп всъщност е обвинен, че е изнесъл тайни документи от Белия дом. Обама изнесе 30 млн /тридесет милиона / страници от Белия дом, но някое от именията на

Обама беше ли претърсено от властите? Съветникът по нац сигурност на Бил Клинтън, Санди Бъргър изнесе тайни документи в дрехите си, беше заловен и НЕ беше осъден, защото постигна споразумение със съда. Т.е.съдът му каза: “моля те, повече не прави това”. И случаят заглъхна.

През януари т.г. Нац архиви на САЩ по искане на някакъв библиотекар, който мрази Тръмп, поискаха от него да върне документи. Той върна 15 кашона през февруари. След това в края на май на Тръмп беше връчена съдебна призовка да върне още документи. На 03 юни т.г. агенти на ФБР отидоха в имението на Тръмп и той лично им показа склад без прозорци с още кашони, които бяха претърсени подробно от агентите. След това те сложиха катинар техен и заключиха помещението.

/Всеки през има право да вземе със себе си архивата си, като президент. Да си през на САЩ е най-голямата привилегия на планетата и това са спомени завинаги/.

Така че не е ясно защо точно е била предприета тази крайно противоречива акция на властите против бившия президент.

Не е ясно ли написах?
 
Хм, грешка. Кристално ясно е: сегашните власти се ужасяват, че Тръмп без усилие ще спечели номинацията на десницата и още по-лесно ще разгроми левия си съперник в 2024. Американските неокомунисти се ужасяват, че Тръмп ще стане отново президент през в 2024. С пълно право - това е напълно вероятно. Ето защо неокомунистите и техните медии правят всякакви безумия, като сегашното, което естествено още повече ще увеличи подкрепата за Тръмп.

Но ТОВА ли е Америка?
    
    
  

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: