Ако искате си заравяйте главата в пясъка, но се подготвьт войски за Украйна
Гледам как по всички канали, новото правителство ни убеждава, пе нямали да пращат войници в Украйна.

Дори Просто Киро се закле от ефира. Но той се закле, че не е канадси гражданин, после че няма да прави кабинет с Бойко...

Изобщо не му се получава с клетвите и обещанията.

Та какво си мисля аз. Едно решение дали са се пратят войници в Украйна, не се взима за часове или дни. За това се изисква доста предварителна подготовка.

А подготовка всички виждаме, че тече.

Второто което си мисля е, че дори да не е от този кабинет, никой не може да гарантира за изпращане от следващия кабинет. В крайна сметка ако си подготвил изпращането, то рано или късно ще се случи.

Третото което си мисля е, че ако си подготвил изпращане и създадеш провокация, тогава даже ще се биеш в гърдите, че си предвидил и сега си готов.

Това се прави в момента - създават се предпоставки за изпращане на войници или за предизвикване на противника, за да оправдаеш военни действия на по-късен етап.

Нима подкрепата на едната страна в конфликта с оръжия и продоволствие или санкциониране на отсрещната не достатъчен повод тя да те счита за враг? Наистина ли?

Ако искате си заравяйте главите в пясъка, но аз виждам действия на това правителство за включване на България в конфликта. Дали по-натам ще го играем като жертви или като самоотбраняващи се от чужда агресия е все едно. Важното е, че това се търси целенасочено и се правят целенасочени действия за една такава развръзка.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: