Умереността у нас бе заличена от най-кресливите евроатлантически папагали
Умереността в България отдавна е детонирана.

У нас до властта се добраха зомбитата с флексове, които да решили да заличат устоите на страната. ПП/ДБ са аналог на талибаните в Афганистан.

Както брадатите главорези не успяха да се примирят с будисткото минало на страната си, така и изпечените мошеници искат да превърнат всичко в един гол терен, където да властват безгранично, а Тагарев като политкомисар да казва кой да гостува в медиите и кой не. Тук някъде да виждате умереност?

Нас ни управлява евроатлантическата Ислямска държава, която тъне в корупционни сделки, срещи с мастити олигарси, олива се с касапството срещу основния закон на страната, а медиите, подобно на млади дами с хиджаб, мълчат и даже не надават глас, за да разтърсят тези гласовити опортюнисти и техните кули от корупционни кинти.

Умереност ли е всякакви виртуални недоразумения системно да се опитват да заличат различното мнение, да го обливат с киселинни слюнки и всяка нощ да сънуват Владимир

Путин по начин, който предизвиква основно срам в техните изкривени подсъзнания?

Ето това е проблемът у нас. Умереността бе заличена от най-кресливите евроатлантически папагали, които сега се жалят. Всъщност бг-десницата е абсолютен провал по всички показатели освен по един – те са изучили като куртизанки древното изкуство все да са жертви и все да пищят моралистично.

Цялата власт е у тях, флексовете са им ръцете, а все комунисти, копейки, путинисти и селяни ги тормозят…

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: