Карбовски: Телевизията е мъртва

Мартин Карбовски: Ваня Щерева е полудяла, защото си мисли, че са я изманипулирали да гледа Биг Брадър и да спасява Луна. Така е.

Ама тя не е гледала БНТ, където с рокендрол Мила Добрева и Георги Любенов спасяваха бежанци и събираха милиони за трите сирийски деца, минаващи оттука.

Телевизията е мъртва.

Иво Атанасов: Може часове наред да гледаш предавания за бежанците и пак да не чуеш кое е онова, което не трябваше да се случи, за да не се случи това, което трябваше да се избегне.

Димитър Божанов: Поръчковата медийна пропаганда по темата минава всякакви граници!

Явор Дачков: Гледам БНТ в момента и виждам как електората на Волен Сидеров расте от минута на минута призиви за повече хуманност.

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: