Искам на Марс, не в ЕС

Все повече ставам евроскептик, ама не от онези, които не виждат смисъл в ЕС. От тези, които не виждат бъдеще в ЕС, защото в него се пазят унищожително от конкуренция - Нетфликс, Юбер, източноевропейска работна ръка, бежанска работна ръка.

В момент, когато американски компании се борят интернет да се превърне в една от целите на хилядолетието и инвестират в сателитна система за безплатен интернет по целия свят, ЕС не може да се договори кога и дали да падне роуминга, за да пазим спокойствието на монополисти.

Всеки си стиска енергийните тръби, уелфера и религиозния идентитет, докато в същото време никой по света вече не бръсне ЕС за слива. Жал ми е, защото ЕС винаги ми е харесвал като идея, но тя се оказва невъзможна за реализация от хора с феодално съзнание.

Еволюцията ще бъде смазана от покъртителен соц, докато всички викат "Ура, ура, изгонихме Юбер, оградихме си именийцето с телена ограда, забранихме Нетфликс". Пълна мизерия. Искам на Марс! Веднага!

*Мнението на автора е публикувано в профила му в социалната мрежа

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...
  • Времето е богатство и е важно срещу какво го разменяме

    Бизнесът в България ще се адаптира, климатизира, ще намери начини да успее. Разбира се, ще има и хора, които ще се откажат, но смятам, че всички ще излезем една идея по устойчиви и силни от създалото се положение, коментира Димка Кънчева, която е сре...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: