Искам на Марс, не в ЕС

Все повече ставам евроскептик, ама не от онези, които не виждат смисъл в ЕС. От тези, които не виждат бъдеще в ЕС, защото в него се пазят унищожително от конкуренция - Нетфликс, Юбер, източноевропейска работна ръка, бежанска работна ръка.

В момент, когато американски компании се борят интернет да се превърне в една от целите на хилядолетието и инвестират в сателитна система за безплатен интернет по целия свят, ЕС не може да се договори кога и дали да падне роуминга, за да пазим спокойствието на монополисти.

Всеки си стиска енергийните тръби, уелфера и религиозния идентитет, докато в същото време никой по света вече не бръсне ЕС за слива. Жал ми е, защото ЕС винаги ми е харесвал като идея, но тя се оказва невъзможна за реализация от хора с феодално съзнание.

Еволюцията ще бъде смазана от покъртителен соц, докато всички викат "Ура, ура, изгонихме Юбер, оградихме си именийцето с телена ограда, забранихме Нетфликс". Пълна мизерия. Искам на Марс! Веднага!

*Мнението на автора е публикувано в профила му в социалната мрежа

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: