Конкретика срещу одата за junk food

Споделям критиките срещу спонтанния маниер на правене на политика от страна на здравния министър Петър Москов, но пък такава ода в защита на целия junk food, ми е малко в повече.

И защото винаги е по-добре до дадеш решение, отколкото да констатираш проблем, ПРЕДЛАГАМ на първо време законодателят да задължи търговските обекти да поставят всички вредни изкушения в лъскави опаковки (шоколадови десерти,шоколадови яйца, бонбони, безалкохолни напитки и пр.) на невидимо за подрастващите очи място.

За повечето родители е истинско изпитание пазаруването с деца и минаването през касата, където са струпани всички "вкусотии"..

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: