Петте урока от трагедията в Париж
1. Терорът се води с помощта на виртуозно владеене на най- високи технологии.

2. Религиозните фанатици, които крещят преди всеки акт " Алах Акбар" са ново поколение врагове на европейската цивилизация, които не могат да бъдат убеждавани чрез преговори.

3. Европа и Америка трябва да отидат в Близкия Изток, за да не дойде той при тях.

4. Миловидното великодушие към бежанците не трябва да се проявява без да има програми за тяхната интеграция и без да се изолират потенциалните терористи, които ще нахлуят с тях, за да взривят Европа отвътре.

5. Крайно време е да се разбере, че Израел е решение на проблема, а не част от него. Когато европейските страни проявят пълна солидарност с Израел, който се бори сам срещу тероризма, това ще бъде пример, който ще обърне понятията.

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: