Най-голямото предизвикателство за мениджърите, според Гуенет Полтроу
Актрисата и хранителен критик Гуенет Полтроу коментира наскоро трудностите при ръководенето на собствен бизнес, по време на конференцията Innovation Festival в Ню Йорк.

Тя управлява седмичния лайфстайл бюлетин наречен Goop.

По време на интервю с Кейти Кюрик, Палтроу сподели:

"Най-голямото предизвикателство при ръководенето на Goop, което стартира през 2008г. и сега има приблизително 40 човека персонал, е наличието на служители, които пренасят своите лични тревоги и проблеми на работното място без да осъзнават, че го правят.

В Goop работят предимно краетивни хора, които са склонни да бъдат по-емоционални от другите. Затова аз винаги се опитвам да проявявам разбиране към личните причини, които са демотивирали служителя. Нужно е да бъдете лично ангажирани с проблемите на хората, които работят за вас и да подхождате индивидуално към техните проблеми и нужди.

Знаците, че служителя е разтревожен от нещо, което не е свързано с работата са трудно доловими. Най-добрият начин да се справим със създадената ситуация и да мотивираме хората е да разгледаме техните силни черти и техните уязвими места, за да знаем, как можем да им помогнем".

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: