Тъжен ход на един тъжен лидер
А какво означава, че лидерът на една партия излиза в опозиция, но партията му остава във властта? Той ли е идиот, нас ли ни прави на идиоти?

Има само три варианта:

1. Това е първи, знаков ход, с който да поведе и другите. Но другите трябва да последват много бързо, за да не увисне лидерът. Москов, на теб говоря.

2. Това е тъжен ход на лидер, който фактически не е лидер. Т.е. партията му не го слуша и си прави каквото си иска. Т.е. продължава да се облажва от властта. Хм, Москов, пак на теб говоря.

3. Това е добре премислен и планиран ход, с цел уж да се разграничи от корумпираното управление и да влезе мощно в кандидат-президентска кампания. А Москов става уж лидер и се гушка с Б.Б.

Много, ама много силно се надявам, че е първото. Стискам палци заради малкото останали, които все още вярват, че има някаква коректност в тоя живот. И че парите не са по-важни от принципите.

* Мнението на автора е публикувано в профила му в социалната мрежа.

Реклама

Представяме ви:

  • Днес технологията е част от всеки бизнес

    Важно е да се следи технологичното развитие и последните тенденции, за да може бизнесът да остане конкурентноспособен и да „презареди“ своя растеж, твърди Йоанис Кацанидис, управител на SoftOne Bulgaria в специално интервю за b2b Media...
  • Талантът и амбицията са от ключово значение

    Карим Рашид е име в световния дизайнерски бранш, което няма нужда от представяне. С повече от 4000 осъществени проекта, над 300 награди и клиенти в над 40 страни,  Карим с лекова успява да е винаги актуален и вечно променящ се. Ис...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: