Тъжен ход на един тъжен лидер
А какво означава, че лидерът на една партия излиза в опозиция, но партията му остава във властта? Той ли е идиот, нас ли ни прави на идиоти?

Има само три варианта:

1. Това е първи, знаков ход, с който да поведе и другите. Но другите трябва да последват много бързо, за да не увисне лидерът. Москов, на теб говоря.

2. Това е тъжен ход на лидер, който фактически не е лидер. Т.е. партията му не го слуша и си прави каквото си иска. Т.е. продължава да се облажва от властта. Хм, Москов, пак на теб говоря.

3. Това е добре премислен и планиран ход, с цел уж да се разграничи от корумпираното управление и да влезе мощно в кандидат-президентска кампания. А Москов става уж лидер и се гушка с Б.Б.

Много, ама много силно се надявам, че е първото. Стискам палци заради малкото останали, които все още вярват, че има някаква коректност в тоя живот. И че парите не са по-важни от принципите.

* Мнението на автора е публикувано в профила му в социалната мрежа.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Поляк спечели първия етап в Обиколката на България

    На 28.07.2020 г. се проведе първият етап на 67-мата Международна колоездачна обиколка на България с генералното спонсорство на ДЗИ, дружеството с най-дълга история и опит на българския застрахователен пазар. Полякът Алан Банашек (Mazowsze Serce Polsk...
  • Ценете кадрите си. Отстоявайте принципите си

    Покажете на служителите и клиентите си, че наистина държите на тях и то устойчиво във времето. Това се отплаща в трудни моменти като настоящия, коментира Иван Илчев, основател на Casa Kakau в специално интервю за b2b Media. Иван Илчев e маркетоло...
  • Живеем в интересни времена

    Виждам една позитивна страна от цялата ситуация и това е, че който подценяваше процеса на трансформация и дигитализация преди кризата, буквално сега ще е принуден да отдели човешки и капиталов ресурс в тази насока. Виждаме, че дори и държавната админ...

Коментари

Реклама

Още анализи:

Още новини: