Кайли Дженър: Най-младият милиардер

Как Кайли Дженър изкарва милионите си, се питат мнозина, виждайки нейния безспорен разцвет. Тя не само се доближава стремглаво до позицията на най-младия самоизградилсе млиардер, но е първа по притежания в богата фамилия Кардашиян-Дженър.

Според Форбс, Кайли Дженър притежавапоне 900 милиона долара, което я прави най-богатият член на фамилията Кардашиян-Дженър.

 

Ким Кардашиян Уест може да е най-популярната от клана, но Кайли определено е най-богатата досега. Двадесет годишното момиче е на път да стане най-младия милиардер, който официално не работи за никоя компания, а развива собствени модни икозметични линии.  Към момента богатството й доближава милиард долара. Това е около три пъти повече от притежаваното от Кардашиян Уест, която е следващата най-богата в семейството с нейните 350 милиона долара. 

Дженър, която навършава 21 този месеце има своя собствена козметична марка, отбелязвала е участия заедно със семейството си в тяхното телевизионно шоу, а вече може да се похвали и със собствено шоу, наречено “Животът на Кайли”. Тя също така има собствена модна линия, съвместно със сестра си, и е натрупала милиони промотирайки продукти за други компании в Инстаграм. 

Ето всички начини, по които Кайли изкарва пари:

Нейната кометична компания, Кайли Козметикс, е продала кремове на стойност над 630 милиона долара за по-малко от две години. 

Самата Дженър притежава 100% от компанията и лично тя е прибрала печалба от около 60 милиона след данъци. 

Тя изкарва милиони и от семейното телевизионно шоу. През Октомври 2017, Кайдашиън-Дженър подновиха 150 милионния договор за шоуто си. 

Кайли има много успешни рекламни кампании с Пума и доста други марки. Тя и сестра й Кендъл имат обща модна линия. 

Реклама

Още от новини:

  • Кофас начертава два сценария за възстановяване след кризата

    Процес на постепенно възстановяване на икономиките или втора вълна на вируса са основните два сценария според Грегорж Шилевич, регионален икономист на Кофас груп. Той обяви това по време на специален уебинар на тема „Последиците от COVID-19 върху ико...

Коментари

Реклама

Представяме ви:

Още съвети: