Кайли Дженър: Най-младият милиардер

Как Кайли Дженър изкарва милионите си, се питат мнозина, виждайки нейния безспорен разцвет. Тя не само се доближава стремглаво до позицията на най-младия самоизградилсе млиардер, но е първа по притежания в богата фамилия Кардашиян-Дженър.

Според Форбс, Кайли Дженър притежавапоне 900 милиона долара, което я прави най-богатият член на фамилията Кардашиян-Дженър.

 

Ким Кардашиян Уест може да е най-популярната от клана, но Кайли определено е най-богатата досега. Двадесет годишното момиче е на път да стане най-младия милиардер, който официално не работи за никоя компания, а развива собствени модни икозметични линии.  Към момента богатството й доближава милиард долара. Това е около три пъти повече от притежаваното от Кардашиян Уест, която е следващата най-богата в семейството с нейните 350 милиона долара. 

Дженър, която навършава 21 този месеце има своя собствена козметична марка, отбелязвала е участия заедно със семейството си в тяхното телевизионно шоу, а вече може да се похвали и със собствено шоу, наречено “Животът на Кайли”. Тя също така има собствена модна линия, съвместно със сестра си, и е натрупала милиони промотирайки продукти за други компании в Инстаграм. 

Ето всички начини, по които Кайли изкарва пари:

Нейната кометична компания, Кайли Козметикс, е продала кремове на стойност над 630 милиона долара за по-малко от две години. 

Самата Дженър притежава 100% от компанията и лично тя е прибрала печалба от около 60 милиона след данъци. 

Тя изкарва милиони и от семейното телевизионно шоу. През Октомври 2017, Кайдашиън-Дженър подновиха 150 милионния договор за шоуто си. 

Кайли има много успешни рекламни кампании с Пума и доста други марки. Тя и сестра й Кендъл имат обща модна линия. 

Реклама

Още от новини:

  • Америка отново е първа икономика в света

    САЩ се завърнаха на върха като най-конкурентната държава в света,  за пръв път от 10 г насам. Индексът е изготвен от Световния икономически форум и в него американската икономика изпреварва Сингапур, Германия, Швейцария и Япония, др...
  • След мощния ураган Майкъл, идват още рарушителни бествия

    Майкъл не е единственото бедствие, появило се на хоризонта. Националният център за ураганите в Маями твърди, че ураганът Лесли и Тропическата буря Надин не са заплаха засега, но пък Тропическата буря Серджио в Тихия океан се насочва къ...
  • Тръмп прие в Овалния кабинет пастор Андрю Брансън

    Само ден след освобождаването му от домашен арест в Турция. американският пастор Андрю Брансън се срещна и се помоли заедно с президента Тръмп в Овалния кабинет, като му благодари, че "наистина се борил за християните”. ...

Коментари

Реклама

Представяме ви:

Още съвети: