Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“

Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“, част от групата „Кордеел“, със седалище Темсе (Белгия). Присъединява се към българския екип преди година, а работи в групата повече осем години. Започва кариерата си в Холандия като стажант мениджър, работи като инженер по различни проекти, управлява стратегически обекти по метода „Проектиране и Строителство“, запазена марка за групата „Кордеел“ на всички пазари, като ръководител проекти.


В България работи като технически директор на ключови обекти на „Кордеел България“ – офис сградите BSR на Енпей в София и новите производствени предприятия на Осрам България в Пловдив и Сентера във Войводино. Като изпълнителен директор на „Кордеел България“ ръководи проектите по новите производствени и офис сгради на Актавис в Дупница и Бевабул в Стряма, както и новия склад на Италфууд в Шумен.

„Кордеел България“е главен изпълнител на индустриални, логистични, търговски, административнии бизнес сгради, рафинерии, производствени предприятия, складове, депа за отпадъции др.Компанията предлага комплексни концепции и решения за цялостно проектиране и изграждане на проектите „до ключ“ по метода „Проектиране и строителство“.

Денис е бакалавър по индустриално строителство и строителна среда от Ротердамския университет за приложни науки. Завършил редица специализирани курсове и експертни обучения за инженери в областта на строителната безопасност, новите конструкции и противопожарното проектиране на сгради, стопанско управление и нормативни актове.

Реклама

Още от новини:

  • Ретро сникърите се завръщат на мода

    Deichmann представя нови модели в ретро стил Ако можехме да върнем времето назад... Да, можем, защото сега е време за завръщане в бъдещето! Това е отдавна известната истина в света на модата: всичко ново е добре забравено старо. Тенденция, която...
  • От днес започва надпреварата за Зелените Оскари 2024

    Надпреварата в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2024" стартира на 2 април 2024 г.Отново ще бъдат оличени най-устойчивите идеи и практики!Идеята зад конкурса е да бъдат отличени и надградени усилията на бизнес компании, общини, не...

Коментари

Реклама

Представяме ви:

Още съвети: