Предстои да бъдат отличени постиженията на бизнеса  в „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА’16”

На 19 април 2017 г. в хотел Хилтън ще се проведе трето издание на Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, инициирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club. Официалната церемония ще стартира в 20:00 часа в зала Мусала.

Наградите се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, устойчиво развитие, иновативен мениджмънт, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, добро пазарно позициониране и др. Подбраните категории тази година са ИНДУСТРИЯ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, ФИНАНСОВ СЕКТОР, ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ, МЕДИИ, ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС, ИТ СЕКТОР, ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО.

Целта на наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Медийни партньори на форума и церемонията са: радио Фокус, ИА Фокус, ИА Кросс, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG и Хайлайф.

Ще присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. За доброто настроение на гостите, организаторите са предвидили разнообразни изпълнители, сред които талантливата певица Алекс Жекова и уникалният класически дует WEIL. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Явор Ралинов и Албена Ставрева.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: