Tesla подарява коли - но ще трябва да се потрудите

Tesla има програма за привличане на нови клиенти от настоящи, която позволява на хората, които са си закупили Model S или Model X да убедят свои приятели да направят същото - и да получат бонус срещу това. Програмата започна да работи в края на 2016 г.

 

Днес обаче стана ясно, че някои собственици са отключили изцяло ново ниво на подаръци, за което досега не бе известно: а именно ще получат чисто нова кола без пари. Те ще се радват на изцяло новия Tesla Roadster, за който все още не се знае почти нищо и най-вероятно ще започне да се произвежда след години, пише Business Insider.

Това, разбира се, ще бъде само най-активните клиенти и едва ли много ще успеят да се възползват. Нужните "продажби" са цели 50.

За него толкова добрите търговци все пак също има отстъпки - 10% надолу от цената на двуместния модел при петима приятели, които са си закупили кола. Всеки следващ носи още 2% отстъпка от цената.

Реклама

Представяме ви:

  • Устойчивото развитие е част от културата на VMware

    Стараем се да създаваме продукти и решения, които са в синхрон с ценностите на компанията за устойчиво развитие, споделя Николá Акът, вицепрезидент “Устойчиво развитие” във VMware. Нейният основен фокус е т.нар. VMware Collective Impact, който включв...
  • Лудият, неповторим живот на Никола Тесла

    За разлика от всеки друг имигрант в Съединените щати Никола Тесла е един от най-великите изобретатели и неговият образ носи доза мистика в себе си. Още преди неговото име да стане емблема на популярната автомобилна компания, той е популярен изобрет...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: