Tesla подарява коли - но ще трябва да се потрудите

Tesla има програма за привличане на нови клиенти от настоящи, която позволява на хората, които са си закупили Model S или Model X да убедят свои приятели да направят същото - и да получат бонус срещу това. Програмата започна да работи в края на 2016 г.

 

Днес обаче стана ясно, че някои собственици са отключили изцяло ново ниво на подаръци, за което досега не бе известно: а именно ще получат чисто нова кола без пари. Те ще се радват на изцяло новия Tesla Roadster, за който все още не се знае почти нищо и най-вероятно ще започне да се произвежда след години, пише Business Insider.

Това, разбира се, ще бъде само най-активните клиенти и едва ли много ще успеят да се възползват. Нужните "продажби" са цели 50.

За него толкова добрите търговци все пак също има отстъпки - 10% надолу от цената на двуместния модел при петима приятели, които са си закупили кола. Всеки следващ носи още 2% отстъпка от цената.

Реклама

Представяме ви:

  • Криптовалутите ще свържат борсите и банките

    Повече ексчейнджи ще бъдат напълно регулирани и ще си партнират с финансови и държавни органи, коментира Паскал Таларидаот Джарвис Едж (Jarvis Edge) в специално интервю за b2b Media. Паскал Таларида, роден и израснал във Франция, е професионале...
  • Успешната компания на 21 век създава споделени стойности

    Д-р Марина Стефановае преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси и в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Паралелно със заетостта си в академичната област, Марина Стефанова е директор „Устойчиво развитие“ към Българс...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: