Tesla подарява коли - но ще трябва да се потрудите

Tesla има програма за привличане на нови клиенти от настоящи, която позволява на хората, които са си закупили Model S или Model X да убедят свои приятели да направят същото - и да получат бонус срещу това. Програмата започна да работи в края на 2016 г.

 

Днес обаче стана ясно, че някои собственици са отключили изцяло ново ниво на подаръци, за което досега не бе известно: а именно ще получат чисто нова кола без пари. Те ще се радват на изцяло новия Tesla Roadster, за който все още не се знае почти нищо и най-вероятно ще започне да се произвежда след години, пише Business Insider.

Това, разбира се, ще бъде само най-активните клиенти и едва ли много ще успеят да се възползват. Нужните "продажби" са цели 50.

За него толкова добрите търговци все пак също има отстъпки - 10% надолу от цената на двуместния модел при петима приятели, които са си закупили кола. Всеки следващ носи още 2% отстъпка от цената.

Реклама

Представяме ви:

  • IT индустрията у нас има потенциал за по-голямо развитие

    Моя идея е да бъде създаден общоевропейски механизъм за координация при кибератаки с централно звено в Брюксел и мрежа от центрове във всички държави-членки, сподели Мария Габриел в специално интервю за b2b Media по-малко от месец след като зае пос...
  • У нас идват инвеститори с визия

    В момента работим по 21 нови проекта на обща стойност над 834 млн. лв., които се очаква да разкрият над 2100 нови работни места, коментира Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, в специално интервю за b2b Media....

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: