Tesla подарява коли - но ще трябва да се потрудите

Tesla има програма за привличане на нови клиенти от настоящи, която позволява на хората, които са си закупили Model S или Model X да убедят свои приятели да направят същото - и да получат бонус срещу това. Програмата започна да работи в края на 2016 г.

 

Днес обаче стана ясно, че някои собственици са отключили изцяло ново ниво на подаръци, за което досега не бе известно: а именно ще получат чисто нова кола без пари. Те ще се радват на изцяло новия Tesla Roadster, за който все още не се знае почти нищо и най-вероятно ще започне да се произвежда след години, пише Business Insider.

Това, разбира се, ще бъде само най-активните клиенти и едва ли много ще успеят да се възползват. Нужните "продажби" са цели 50.

За него толкова добрите търговци все пак също има отстъпки - 10% надолу от цената на двуместния модел при петима приятели, които са си закупили кола. Всеки следващ носи още 2% отстъпка от цената.

Реклама

Представяме ви:

  • Всеки един от нас е майстор на своята съдба

    Ако трябва да сравним - къде е по-благоприятната среда за развиване на бизнес у нас или в САЩ, където имате опит? Иванина Донно: Определено и в двете страни е много интересно и предизвикателството да правиш бизнес е голямо. Все още имам сравнителн...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: