Бизнес наградите са допълнителен стимул за чуждестранните инвеститори

Инвестиционната компания The Blueprint бе удостоена с приз „Най-иновативна стартираща компания“ на третото издание на Годишните награди на b2b Media. Отличието е за първия проект на The Blueprint в България – Picmiller. Това е професионална фоторедакторска услуга, създадена във Финландия. Обработката на кадри се случва в рамките на 24 часа, а единственото, което се иска от потребителите, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Така само след денонощие клиентите на Picmiller получават обработени изображения – изчистени от сенки, с подобрено качество на цветовете, адаптиран кадър спрямо перцепцията на човешкото око.

 

PICMILLER е услуга предназначена основно за брокерите на недвижими имоти. Вече имаме подписан договор с НСНИ (Национално сдружение за недвижими имоти). Нашата цел е да повишим стандартите на работа в България в този бизнес сектор. Вярваме, че чрез услугата даваме възможност, както на отделните брокери, така и на агенциите за недвижими имоти да представят имотите по по-добър начин. PICMILLER бе и един от спонсорите на международната конференция на FIABCI в Андора преди месец. Много сме горди от оценката и от призванието, което получаваме на третите годишни награди на  b2b Media. Новите инвестиции, стартиращите проекти и иновациите в бизнеса трябва да бъдат обявявани и дискутирани повече. Това ще е и допълнителен стимул за нас чуждестранните инвеститори и каузите, зад които заставаме.“ – заяви Андрю Морис, основател и изпълнителен директор на The Blueprint.

Наградата в категорията „Най-иновативна стартираща компания“ бе връчена на г-н Морис, който има огромен опит в областта на инвестициите като съосновател и главен оперативен директор на CalErin Group – компания, подпомагаща инвестиционното планиране на различни пазари, както и управляващ съдружник в CG Partners, която се занимава с нововъзникващи пазари. Работил на 5 континента и в повече от 35 държави, Андрю Морис е правилният човек, който да консултира един чуждестранен инвеститор, желаещ да вложи капитала си в българската икономика.

Чрез посредничеството на The Blueprint развитието на една чуждестранна инвестиция в България поема сигурен път и следва ясни стъпки на развитие. Възможностите в страната са неограничени, а шансовете тук да бъдат създадени множество иноваторски решения и открития – огромен.

 

Реклама

Представяме ви:

  • IT индустрията у нас има потенциал за по-голямо развитие

    Моя идея е да бъде създаден общоевропейски механизъм за координация при кибератаки с централно звено в Брюксел и мрежа от центрове във всички държави-членки, сподели Мария Габриел в специално интервю за b2b Media по-малко от месец след като зае пос...
  • У нас идват инвеститори с визия

    В момента работим по 21 нови проекта на обща стойност над 834 млн. лв., които се очаква да разкрият над 2100 нови работни места, коментира Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, в специално интервю за b2b Media....

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: