Бизнес наградите са допълнителен стимул за чуждестранните инвеститори

Инвестиционната компания The Blueprint бе удостоена с приз „Най-иновативна стартираща компания“ на третото издание на Годишните награди на b2b Media. Отличието е за първия проект на The Blueprint в България – Picmiller. Това е професионална фоторедакторска услуга, създадена във Финландия. Обработката на кадри се случва в рамките на 24 часа, а единственото, което се иска от потребителите, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Така само след денонощие клиентите на Picmiller получават обработени изображения – изчистени от сенки, с подобрено качество на цветовете, адаптиран кадър спрямо перцепцията на човешкото око.

 

PICMILLER е услуга предназначена основно за брокерите на недвижими имоти. Вече имаме подписан договор с НСНИ (Национално сдружение за недвижими имоти). Нашата цел е да повишим стандартите на работа в България в този бизнес сектор. Вярваме, че чрез услугата даваме възможност, както на отделните брокери, така и на агенциите за недвижими имоти да представят имотите по по-добър начин. PICMILLER бе и един от спонсорите на международната конференция на FIABCI в Андора преди месец. Много сме горди от оценката и от призванието, което получаваме на третите годишни награди на  b2b Media. Новите инвестиции, стартиращите проекти и иновациите в бизнеса трябва да бъдат обявявани и дискутирани повече. Това ще е и допълнителен стимул за нас чуждестранните инвеститори и каузите, зад които заставаме.“ – заяви Андрю Морис, основател и изпълнителен директор на The Blueprint.

Наградата в категорията „Най-иновативна стартираща компания“ бе връчена на г-н Морис, който има огромен опит в областта на инвестициите като съосновател и главен оперативен директор на CalErin Group – компания, подпомагаща инвестиционното планиране на различни пазари, както и управляващ съдружник в CG Partners, която се занимава с нововъзникващи пазари. Работил на 5 континента и в повече от 35 държави, Андрю Морис е правилният човек, който да консултира един чуждестранен инвеститор, желаещ да вложи капитала си в българската икономика.

Чрез посредничеството на The Blueprint развитието на една чуждестранна инвестиция в България поема сигурен път и следва ясни стъпки на развитие. Възможностите в страната са неограничени, а шансовете тук да бъдат създадени множество иноваторски решения и открития – огромен.

 

Реклама

Представяме ви:

  • Мечтата да пресъздадеш Марлене Дитрих

    Вера Шандел е една от трите съвременни български емблеми на суинг музиката, които познаваме от триото  Sentimental Swingers. Франкофон по душа, родена в Кюстендил, израснала в Алжир, с кариера на финансист, от 2010 г. е на сцената. Избира музика...
  • Надя Маринова: Битката за талантите се води на много нива

    По време на конференция за Employer Branding на 24 ноември 2017 в Експо хотел София ще се дискутират най-добрите стратегии за управление на бранд репутацията, за изжраждане на работодателския имидж и най-успешно въведените програми за устойчиво разви...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: