Бизнес наградите са допълнителен стимул за чуждестранните инвеститори

Инвестиционната компания The Blueprint бе удостоена с приз „Най-иновативна стартираща компания“ на третото издание на Годишните награди на b2b Media. Отличието е за първия проект на The Blueprint в България – Picmiller. Това е професионална фоторедакторска услуга, създадена във Финландия. Обработката на кадри се случва в рамките на 24 часа, а единственото, което се иска от потребителите, е да качат своите снимки на сървър в подходящ за редакция размер. Достъпът до платформата е денонощен, седем дни в седмицата, от всяка точка на земното кълбо. Така само след денонощие клиентите на Picmiller получават обработени изображения – изчистени от сенки, с подобрено качество на цветовете, адаптиран кадър спрямо перцепцията на човешкото око.

 

PICMILLER е услуга предназначена основно за брокерите на недвижими имоти. Вече имаме подписан договор с НСНИ (Национално сдружение за недвижими имоти). Нашата цел е да повишим стандартите на работа в България в този бизнес сектор. Вярваме, че чрез услугата даваме възможност, както на отделните брокери, така и на агенциите за недвижими имоти да представят имотите по по-добър начин. PICMILLER бе и един от спонсорите на международната конференция на FIABCI в Андора преди месец. Много сме горди от оценката и от призванието, което получаваме на третите годишни награди на  b2b Media. Новите инвестиции, стартиращите проекти и иновациите в бизнеса трябва да бъдат обявявани и дискутирани повече. Това ще е и допълнителен стимул за нас чуждестранните инвеститори и каузите, зад които заставаме.“ – заяви Андрю Морис, основател и изпълнителен директор на The Blueprint.

Наградата в категорията „Най-иновативна стартираща компания“ бе връчена на г-н Морис, който има огромен опит в областта на инвестициите като съосновател и главен оперативен директор на CalErin Group – компания, подпомагаща инвестиционното планиране на различни пазари, както и управляващ съдружник в CG Partners, която се занимава с нововъзникващи пазари. Работил на 5 континента и в повече от 35 държави, Андрю Морис е правилният човек, който да консултира един чуждестранен инвеститор, желаещ да вложи капитала си в българската икономика.

Чрез посредничеството на The Blueprint развитието на една чуждестранна инвестиция в България поема сигурен път и следва ясни стъпки на развитие. Възможностите в страната са неограничени, а шансовете тук да бъдат създадени множество иноваторски решения и открития – огромен.

 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: