Лилия Кръстева се присъедини към  Ceres Management Services

Новият управител на компанията ще обогати с опита си структурата в България.

Лилия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital.

В новата си роля, г-жа Кръстева е начело на пропърти мениджмънта и развитието на Park Center Sofia, Sofia Airport Center (SAC) и MHQ. Част от приоритетите й е и разширяването на бизнеса  у нас.

 

Преди да се присъедини към Ceres, Лилия има 15-годишен професионален опит. Била е част от ръководството на големи международни компании – Strabag AG, Raiffeisen evolution, S Immo AG и нейните собствени фирми - Facility Management & Services и Project Development Management.

Като директор на тези юридически лица, Лилия Кръстева участва активно в управлението и развитието на големи проекти. Част от тях са: жилищен комплекс Sofia Sky, дивелъпмънт фазата на The Mall, офисите на Serdika Center; пропърти мениджмънт на офис сградата „Доверие“ и на централния офис на „Кока-Кола“ в България; както и още редица проекти, за които Лилия и екипите й са изпълнявали различни услуги: проектиране, развитие, строеж, строителен надзор, управление на имоти и съоръжения и др.

Лилия Кръстева има магистърска степен по политология и магистърска степен по бизнес администрация от Софийски университет. Тя владее английски, немски и руски и има познания по френски и италиански език.

Реклама

Представяме ви:

  • Успешната компания на 21 век създава споделени стойности

    Д-р Марина Стефановае преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси и в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Паралелно със заетостта си в академичната област, Марина Стефанова е директор „Устойчиво развитие“ към Българс...
  • GDPR не е страшен

    В днешните дигитални времена ставаме свидетели как все повече личностната идентичност от физическа се измества към дигитална, коментира по повод новата регулация Християн Стоянов, мениджър „Бизнес развитие" в Канон България в специално инте...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: