Лилия Кръстева се присъедини към  Ceres Management Services

Новият управител на компанията ще обогати с опита си структурата в България.

Лилия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital.

В новата си роля, г-жа Кръстева е начело на пропърти мениджмънта и развитието на Park Center Sofia, Sofia Airport Center (SAC) и MHQ. Част от приоритетите й е и разширяването на бизнеса  у нас.

 

Преди да се присъедини към Ceres, Лилия има 15-годишен професионален опит. Била е част от ръководството на големи международни компании – Strabag AG, Raiffeisen evolution, S Immo AG и нейните собствени фирми - Facility Management & Services и Project Development Management.

Като директор на тези юридически лица, Лилия Кръстева участва активно в управлението и развитието на големи проекти. Част от тях са: жилищен комплекс Sofia Sky, дивелъпмънт фазата на The Mall, офисите на Serdika Center; пропърти мениджмънт на офис сградата „Доверие“ и на централния офис на „Кока-Кола“ в България; както и още редица проекти, за които Лилия и екипите й са изпълнявали различни услуги: проектиране, развитие, строеж, строителен надзор, управление на имоти и съоръжения и др.

Лилия Кръстева има магистърска степен по политология и магистърска степен по бизнес администрация от Софийски университет. Тя владее английски, немски и руски и има познания по френски и италиански език.

Реклама

Представяме ви:

  • IT индустрията у нас има потенциал за по-голямо развитие

    Моя идея е да бъде създаден общоевропейски механизъм за координация при кибератаки с централно звено в Брюксел и мрежа от центрове във всички държави-членки, сподели Мария Габриел в специално интервю за b2b Media по-малко от месец след като зае пос...
  • У нас идват инвеститори с визия

    В момента работим по 21 нови проекта на обща стойност над 834 млн. лв., които се очаква да разкрият над 2100 нови работни места, коментира Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, в специално интервю за b2b Media....

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: