50 cent забогатя от биткоини

Преди години 50 cent е първият музикален изпълнител, който приема биткойни за своя нов албум.

Оказва се, че от началото на 2017 година той вече не е в банкрут именно, заради тази си постъпка.

Рапърът изневиделица се превърна във финасов могул, заради позитивното развитие с тази крипто валута.

 

Първоначално през юли той продаде дялове за 60 милиона долара във водка Effen и изведнъж стана ясно, че е направил милиони допълнително като участник в играта с крипто валутите.

Според статия в TMZ, той се е бил първият рапър, който е приел плащания в биткоини за своя албум Animal Ambition през 2014 година. В крайна сметка 50 cent се оказал собственик на общо 700 биткоина. По това време единичната му цена е 662 долара, така че от продажбите музикантът би прибрал приблизително 463 000 долара.

Източници на TMZ обаче твърдят, че рапърът е оставил непокътнати всичките 700 биткоинии и за тези години те се превърнаха в истинско богатство. С настоящата си стойност се равняват на около 7 млн долара.

Както и да постъпи сега 50 cent няма да е на загуба и в крайна сметка се оказва, че той е успял да капитализира перфектно един от най-слабо продаваните си албуми. 

Реклама

Представяме ви:

  • Всеки един от нас е майстор на своята съдба

    Ако трябва да сравним - къде е по-благоприятната среда за развиване на бизнес у нас или в САЩ, където имате опит? Иванина Донно: Определено и в двете страни е много интересно и предизвикателството да правиш бизнес е голямо. Все още имам сравнителн...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: