Баба Марта посети Европейската комисия

На първи март учениците от Частно основно училище "Куест" в гр. София закичиха членовете на Европейската комисия с ръчно изработени мартеници.

С много ентусиазъм и майсторство, децата измайсториха мартениците сами, под ръководството на своите учители. Учениците изработиха и пискюл с размер 1.5 метра, който занесоха като още един подарък и украсиха залата в НДК, в която заседава Комисията.

 

Възпитаниците на ЧОУ "Куест" взеха участие и в кратък концерт пред делегатите, изпълнявайки с много топлина две български народни песни. Любовта на децата към България, към българските традиции и култура направи европейските ни гости съпричастни към българските традиции и разкри пред тях красотата на празника Баба Марта.

В сърцето на “Младост” 1 в София, сред китната зеленина на малък парк, се намира оазис, в който получаването на нови знания е приключение, изпъстрено със забавления и незабравими моменти. Образователен комплекс “Куест” се състои от частна детска ясла и градина и Частно основно училище с предучилищна група до VII клас.

ЧДГ и ЧОУ “Куест” предоставят качествено образование с фокус върху цялостното развитие на детето. Сред семейна атмосфера на свобода и насърчение децата откриват себе си, своите уникалните дарби и таланти. С индивидуален подход към всяко дете, педагозите от Частна детска градина и училище “Куест” насърчават децата да растат информирани и мислещи млади хора с високо самочувствие и самооценка.

Децата се обучават в малки групи и класове. Програмата включва основни предмети, редуващи се с часове по засилено изучаване на английски език, плуване и други извънкласни занимания като като китайски, френски или немски език, лего, футбол, актьорско майсторство, часове по музика, пиано, балет, шах и други.

ЧДГ и ЧОУ “Куест” разполагат със собствен отопляем закрит басейн, към който има топла връзка, функциониращ целогодишно.

images/articles/2018/09/1423-1.jpg

Частно основно училище "Куест" е избрано за иновативно училище с предмета си "Етика и толерантност". Учениците се възпитават, че всеки е създаден уникален, че да си различен не е лошо. Те се учат да бъдат толерантни към хората, да виждат нуждата от промяна в обществото и да бъдат активни граждани!

В ЧДГ и ЧОУ “Куест” децата растат здрави и щастливи!

Повече информация за дейността на Образователен комплекс "Куест" може да намерите на www.questacademy.bg 

Реклама

Представяме ви:

  • Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“

    Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“, част от групата „Кордеел“, със седалище Темсе (Белгия). Присъединява се към българския екип преди година, а работи в групата повече осем години. Започва кариерата си в Холандия като стажант мени...
  • Учителката световен шампион по публична реч

    31-годишната Рамона Смит наскоро беше обявена за световен шампион на “Toastmasters 2018” - най-престижният турнир по публична реч. Тя е учител в една от гимназиите в Хюстън и в тази надпревара успя да изпревари над 30 000 други високо пл...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: