Топ лектори дискутират Cloud & Blockchain на 30 март 2018 в Cофия

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018 ще събере водещите експерти от света на информационните технологии на 30 март 2018 г.

Навлизането на новите технологии във всички сфери на икономиката у нас дава на българските фирми неограничени възможности, но и нови предизвикателства за комуникация с клиентите и партньори в дигиталното пространство.

 

В тази реалност бизнесите се насочват към инвестиции в решения, които да автоматизират процесите във фирмата. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии, като категорично се насочват към облачните услуги, но все по-силен става интересът и към новата пазарна ниша, отворила се с навлизането на т.нар. блокчейн технологии.

Създават се уникални възможности за компаниите, които се дигитализират, като ги нареждат сред най-конкурентноспособните на пазара.

Специалистите са категорични, че днес въпросът за преминаването към облачни услуги и блокчейн вече не е „защо“, а „кога“.

Блокчейн е подходяща технология за индустрии, при които се търси сериозно доверие, при които се търси неотменимост на сделката, търси се сигурност и публичност на транзакцията. Това е възможно да се случи сега. Не след пет години, не след десет. Големите бизнеси сега внимават и търсят решения, коментират експертите.

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018, организиран от b2b Media, събира на едно място всички водещи специалисти в областта на облачните и блокчейн технологии, които ще дадат отговори на най-често срещаните въпроси, ще представят и анализират най-добрите практики в тази сфера.

Форумът се провежда за трета година и отново ще събере на едно място доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите промени на пазара на облачните услуги.

На 30 март 2018 в Експо хотел София събитието ще обедини широк кръг от заинтересовани страни – лидери в сферата, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери.

По време на форума специалисти ще представят добри бизнес практики при интегрирането на облачни услуги у нас и по света и ще отговорят на редица въпроси, като:

 1. Каква е еволюцията на блокчейн и кака навлиза в различни сфери
 2. Каква е връзката между Изкуствения интелект и блочейн
 3. Ще има ли държавни и публични блокчейн системи
 4. Как облачните услуги повишават нивото на продуктивност в бизнеса
 5. Различават ли се гледните точки на потребителите и тези на доставчиците на тези услуги?
 6. Какви са бариерите пред адаптацията на тези технологии в различните сектори на икономиката?
 7. Кои са най-новите решения?
 8. Къде се крият рисковете?

Достъпът за медии е безплатен след заявена акредитация на: office@b2bmedia.bg.

Сайт на събитието: https://cloud.b2bmedia.bg/

Реклама

Представяме ви:

 • Учителката световен шампион по публична реч

  31-годишната Рамона Смит наскоро беше обявена за световен шампион на “Toastmasters 2018” - най-престижният турнир по публична реч. Тя е учител в една от гимназиите в Хюстън и в тази надпревара успя да изпревари над 30 000 други високо пл...
 • Кайли Дженър: Най-младият милиардер

  Как Кайли Дженър изкарва милионите си, се питат мнозина, виждайки нейния безспорен разцвет. Тя не само се доближава стремглаво до позицията на най-младия самоизградилсе млиардер, но е първа по притежания в богата фамилия Кардашиян-Дженър. Споре...
 • Бизнес коуч със собствена империя

  Мария Форлеое пробвала да поеме по различни кариерни пътеки преди да реши, че нейното призвание е да бъде бизнес коуч и по този начин да помага на другите в тяхната работата.  Форлео нарича себе си "страстен предприемач" и казва, че е създаде...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: