Наближава CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018 ще събере водещите експерти от света на информационните технологии на 30 март 2018 г Експо хотел София.


Сайт на събитието: https://cloud.b2bmedia.bg/


Най-добрите технологии са тези, които не забелязвате или не трябва да разбирате, но въпреки това можете да се възползвате от тях, казва Андрю Андерсън, партньор и главен съветник по технологичните въпроси в Джарвис ООД, в специално интервю за b2b Media, дни преди неговото участие в Cloud and Blockchain Forum Bulgaria 2018.

 

1444 1"Аз съм запален по всичко, свързано с технологията Blockchain и очаквам да направя контакти с много различни хора на конференцията, които се интересуват и са ангажирани с услугите на Blockchain и Cloud. Многото талантливи говорители на събитието са и лидери в индустрията. И тъй като те са част от форума, съм сигурен, че ще бъде чудесно събитие", казва Андрю.










1444 2Ето какво още споделя преди събитието, един от лекторите - Християн Даскалов:

Откакто Виталик Бутерин осъзнава, че блокчейн може да се използва не само за финансови транзакции и създава версия в която транзакциите могат да бъдат програмирани под формата на "smart contracts", възможностите за развитието й в бъдеще са практически неограничени. Чрез т.нар. "умни договори" се задават условия, свързани с изпълнението на съответните транзакции на информация и стойност, които позволяват изключително голяма къстъмизация и специализация на приложенията в практиката.






1444 3Светлин Наков е сред говорителите на CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018. Според него трендът към изграждане на децентрализирани организации и икономики да се засили през идните години и ще продължи да променя света.

Специалистите са категорични, че днес въпросът за преминаването към облачни услуги и блокчейн вече не е „защо“, а „кога“.

Блокчейн е подходяща технология за индустрии, при които се търси сериозно доверие, при които се търси неотменимост на сделката, търси се сигурност и публичност на транзакцията. Това е възможно да се случи сега. Не след пет години, не след десет. Големите бизнеси сега внимават и търсят решения, коментират експертите.

 

 

 

 

CLOUD & BLOCKCHAIN Forum 2018, организиран от b2b Media, събира на едно място всички водещи специалисти в областта на облачните и блокчейн технологии, които ще дадат отговори на най-често срещаните въпроси, ще представят и анализират най-добрите практики в тази сфера.

Форумът се провежда за трета година и отново ще събере на едно място доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите промени на пазара на облачните услуги.

На 30 март в Експо хотел София събитието ще обедини широк кръг от заинтересовани страни – лидери в сферата, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери.

По време на форума специалисти ще представят добри бизнес практики при интегрирането на облачни услуги у нас и по света и ще отговорят на редица въпроси, като:

• Каква е еволюцията на блокчейн и кака навлиза в различни сфери
• Каква е връзката между Изкуствения интелект и блочейн
• Ще има ли държавни и публични блокчейн системи
• Как облачните услуги повишават нивото на продуктивност в бизнеса
• Различават ли се гледните точки на потребителите и тези на до-ставчиците на тези услуги?
• Какви са бариерите пред адаптацията на тези технологии в различните сектори на икономиката?
• Кои са най-новите решения?
• Къде се крият рисковете?

Регистрации на: : https://cloud.b2bmedia.bg/


За контакти:
0897885408
email: [email protected]

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: