Cargill България спечели три престижни награди в един ден

Центърът за споделени бизнес услуги в София, част от дейността на CargillБългария, се представи блестящо в надпреварата на престижните бизнес награди на Българската аутсорсинг асоциация и на b2bMedia.

На 8-и юни, по време на годишната конференция и награди на Българската аутсорсинг асоциация (БАА)в курортния комплекс „Златни пясъци“, CargillБългария получи най-високото признание за постиженията на своя Център за споделени бизнес услуги в София. В наградите, които БАА връчва съвместно с Българската асоциация на софтуерните компании, за втора поредна годинаЦентърът за споделени бизнес услуги на Cargillв София – CargillBusinessServicesSofia, спечели първо място в категорията „Център за споделени услуги на годината“ (SharedServiceCenteroftheYear).Центърът получи наградата за 2018 г. заради своите заслуги в предоставянето на услуги с висока бизнес стойност на своите клиенти чрез прилагане на добрите практики в бранша и заради приноса си за устойчивия растеж на сектора в страната.

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargillв Софияeсъздаден през 2014 г.и е един от 7-те подобни, в които са изнесени специфични за компанията бизнес процеси. От тук над 900 експерти работят за бизнеса на Cargill в Европа, Близкия Изток и Африка, предоставяйки услуги на световно ниво. Дейностите са фокусирани основно върху финанси, човешки ресурси, доставки и логистика. 

Втората и третата награда, които Cargillграбна отново на 8-и юни, са от Годишните награди на утвърденото бизнес издание b2bMedia, отбелязващо своята десета годишнина. Там компанията премери сили в категориите „Креативно офис пространство“ и „Инвеститор с визия“. В оспорваната надпревара Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София, който се радва на нови етажи от модерна офис сграда с авангардни пространствени решения, спечели второ място за креативното си офис пространство. В категорията „Инвеститор с визия“ Центърът получи трета награда за устойчивата си политика на инвестиция в служителите си и в обществото. 

Cargill България спечели три престижни награди в един ден 

Благодаря на Българската аутсорсинг асоциацияи на b2bMediaза признанието. България е една от предпочитаните страни в сектора на споделените бизнес услуги и той се развива скоростно заедно с нас – компаниите в бранша. Нашата награда за Център на годината в тази конкурентна среда и категория ме кара да вярвам, че успехите ни в това да следваме международни стандарти в предоставянето на бизнес услуги, както и невероятният екип от професионалисти, който стои зад тези успехи, не остават незабелязани. В допълнение, отличието за нашето офис пространство е признание за усилията, които полагаме, за да могат нашите млади професионалисти да се чувстват комфортно и продуктивно в работната обстановка – там, където те прекарват немалка част от деня си“ – казва Методи Георгиев, изпълнителен директор на CargillБългарияи оперативен директор на Центъра за споделени бизнес услуги на Cargillв София. „В конкуренция с нашите колеги се опознаваме повече и получаваме мотивация да ставаме все по-добри в онова, което правим. Ето защо за мен деловите награди са част от здравословната бизнес среда“ – допълва още той.

Cargill България спечели три престижни награди в един ден 

 

Реклама

Представяме ви:

  • Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“

    Денис Крол е управляващ директор на „Кордеел България“, част от групата „Кордеел“, със седалище Темсе (Белгия). Присъединява се към българския екип преди година, а работи в групата повече осем години. Започва кариерата си в Холандия като стажант мени...
  • Учителката световен шампион по публична реч

    31-годишната Рамона Смит наскоро беше обявена за световен шампион на “Toastmasters 2018” - най-престижният турнир по публична реч. Тя е учител в една от гимназиите в Хюстън и в тази надпревара успя да изпревари над 30 000 други високо пл...
  • Кайли Дженър: Най-младият милиардер

    Как Кайли Дженър изкарва милионите си, се питат мнозина, виждайки нейния безспорен разцвет. Тя не само се доближава стремглаво до позицията на най-младия самоизградилсе млиардер, но е първа по притежания в богата фамилия Кардашиян-Дженър. Споре...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: