Родителите на Мелания Тръмп се заклеха като американски граждани на официална церемония в Ню Йорк. Още по темата от Надя Маринова.

Родителите на първата дама Мелания Тръмп се заклеха като граждани на САЩ. Адвокатите, които представляват Виктор и Амалия Кнавс обявиха, че словенската двойка е положила клетва за гражданство в Ню Йорк.

Семейство Кнавс живееха досега в САЩ със статут на постоянно пребиваващи.

Двамата са отгледали Мелания в малкия индустриален град Севини, когато Словения все още е под комунистически режим.

 

Докато бащата Виктор е работел като търговец на автомобили, майката Амалия е била служител в текстилна фабрика.

Двамата се появиха на церемония по заклеването във федерална сграда в Манхатън, граничеща с отдела за вътрешна сигурност.

В момента Виктор е на 74 години, а Амалия е на 73.

Първата дама, Мелания Кнаус е известна с кариерата си на модел.
Тя идва в Ню Йорк през 1996 г. и среща Доналд Тръмп две години по-късно. Точно 20 г. след пристигането си в Америка става първа дама.

Реклама

Представяме ви:

  • Как се пише рекламно послание, което работи

    Дрейтън Бърд е една от най-значимите фигури в областта на директния маркетинг и реклама за последния четвърт век. Има 52 години практически опит в онлайн и офлайн маркетингa. През 2003-та година „Chartered Institute of Marketing” определя Дрей...
  • Емоции, динамика и истинска удовлетвореност

    Здраво стъпила на земята дама, перфекционист, който винаги изпипва всичко до последния детайл и неуморим генератор на идеи, Ива е част от екипа, който изгражда присъствието на Банка ДСК в социалните медии и съвестно отговаря на всички Ваши въпроси. З...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: