Родителите на Мелания Тръмп се заклеха като американски граждани на официална церемония в Ню Йорк. Още по темата от Надя Маринова.

Родителите на първата дама Мелания Тръмп се заклеха като граждани на САЩ. Адвокатите, които представляват Виктор и Амалия Кнавс обявиха, че словенската двойка е положила клетва за гражданство в Ню Йорк.

Семейство Кнавс живееха досега в САЩ със статут на постоянно пребиваващи.

Двамата са отгледали Мелания в малкия индустриален град Севини, когато Словения все още е под комунистически режим.

 

Докато бащата Виктор е работел като търговец на автомобили, майката Амалия е била служител в текстилна фабрика.

Двамата се появиха на церемония по заклеването във федерална сграда в Манхатън, граничеща с отдела за вътрешна сигурност.

В момента Виктор е на 74 години, а Амалия е на 73.

Първата дама, Мелания Кнаус е известна с кариерата си на модел.
Тя идва в Ню Йорк през 1996 г. и среща Доналд Тръмп две години по-късно. Точно 20 г. след пристигането си в Америка става първа дама.

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...
  • Лична кауза – развитие на 100 бизнеса в България

    Борислава Киркова е сертифициран коуч по програмата на Noble Manhattan Coaching – една от трите водещи в света компании, които обучават в коучинг умения. Работи повече от десет години в голяма международна компания, 3 от тях в Германия в отдели Мар...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: