Президентът Доналд Тръмп излезе в неочаквана ваканция,

Президентът Доналд Тръмп прекарва лятната си ваканция в голф клуб в Бедминстър, Ню Джърси. Но неговата почивка не е съвсем без работа.

Тръмп, който е известен с това, че спи малко, да не говорим за истинска почивка, в момента поддържа умерен баланс между голф и делови срещи. Мястото за неговата ваканция е частен клуб на около час и половина от дома му в Манхатън. По негови думи идеята му е да не напуска Вашингтон за дълго.

 

В момента тече освежителен ремонт в Белия дом, който е бил одобрен от администрацията преди години. Междувременно Тръмп си е харесал голф клуба за своя временна резиденция. Тръмп дори покани репортери в имота, за да документират провеждането на кръгла маса за обсъждане на реформа в затворите.

"Липсва ми Белия дом. Предпочитам да съм там", заяви президентът.

Дали всъщност той предпочита да играе голф на това място или в по-известното му имение "Мар-а-Лаго" във Флорида? Белият дом едва ли ще даде подобна информация, а на репортерите не им е позволено да се приближат достатъчно, за да видят с очите си.

Всички президенти обаче си вземат почивка в един момент. Предшественикът му Барак Обама и семейството му прекарваха време в популярна винарна, наречена лозята на Марта, а също и в Хавай.

Реклама

Представяме ви:

  • Трудностите при стартиране на собствен бизнес

    Създаването на собствена фирма, успешното ѝ развитие и утвърждаване на пазара е нелека задача, която може да се усложни допълнително, ако попаднем в капана на някои от най-често срещаните грешки при стартиране на собствен бизнес. Според Павел Хрис...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: