От тази седмица Тръмп започва набирането на средства за изборната кампания

Президентът Доналд Тръмп ще присъства на серия от републикански събития тази седмица, за да засили идващата "червена вълна”на изборите през ноември и да демонстрира подкрепата си за кандидатите на партията.

Президентът ще присъства на вечеря с привърженици в Бедминстър, Ню Джърси, по-късно в сряда ще бъде на събитие, организирано от съвместния комитет за набиране на средства на вицепрезидента Майк Пенс и лидера на мнозинството в СенатаКевин Маккарти.

 

Събитието не е първото с подобна цел, което Тръмп посещава. Държавният глава вече присъства на вечеря в Националния републикански сенатски комитет, което се проведе в Националния голф клуб "Тръмп" в Бедминстър. 

Президентът ще присъства и на вечеря за набиране на средства за кампанията на Клаудия Тенни в Утика, Ню Йорк. Твърди се, че донорите, които желаят да присъстват ще платят по 15 000 долара, за да бъдат допуснати.

Участието на Тръмп се смята като награда за успехите на кандидатите, които той подкрепи в изборни надпревари, провели се миналата седмица в различни щати. Макар че резултатите в Охайо и Канзас изглеждат твърде близки, все пак републиканците взеха преднина.

Подчертавайки победите Тръмп коментира, че републиканците ще печелят, докато се ползват от неговата лична подкрепа.

Въпреки, че в момента президентът е във ваканция, той се завръща на сцената още днес.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: