От тази седмица Тръмп започва набирането на средства за изборната кампания

Президентът Доналд Тръмп ще присъства на серия от републикански събития тази седмица, за да засили идващата "червена вълна”на изборите през ноември и да демонстрира подкрепата си за кандидатите на партията.

Президентът ще присъства на вечеря с привърженици в Бедминстър, Ню Джърси, по-късно в сряда ще бъде на събитие, организирано от съвместния комитет за набиране на средства на вицепрезидента Майк Пенс и лидера на мнозинството в СенатаКевин Маккарти.

 

Събитието не е първото с подобна цел, което Тръмп посещава. Държавният глава вече присъства на вечеря в Националния републикански сенатски комитет, което се проведе в Националния голф клуб "Тръмп" в Бедминстър. 

Президентът ще присъства и на вечеря за набиране на средства за кампанията на Клаудия Тенни в Утика, Ню Йорк. Твърди се, че донорите, които желаят да присъстват ще платят по 15 000 долара, за да бъдат допуснати.

Участието на Тръмп се смята като награда за успехите на кандидатите, които той подкрепи в изборни надпревари, провели се миналата седмица в различни щати. Макар че резултатите в Охайо и Канзас изглеждат твърде близки, все пак републиканците взеха преднина.

Подчертавайки победите Тръмп коментира, че републиканците ще печелят, докато се ползват от неговата лична подкрепа.

Въпреки, че в момента президентът е във ваканция, той се завръща на сцената още днес.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Ценете кадрите си. Отстоявайте принципите си

    Покажете на служителите и клиентите си, че наистина държите на тях и то устойчиво във времето. Това се отплаща в трудни моменти като настоящия, коментира Иван Илчев, основател на Casa Kakau в специално интервю за b2b Media. Иван Илчев e маркетоло...
  • Живеем в интересни времена

    Виждам една позитивна страна от цялата ситуация и това е, че който подценяваше процеса на трансформация и дигитализация преди кризата, буквално сега ще е принуден да отдели човешки и капиталов ресурс в тази насока. Виждаме, че дори и държавната админ...
  • Парите не миришат, а хлябът има един вкус за всички

    Едно общество е толкова силно колкото най-слабата му прослойка. Затова ние от ПОЙПЕ започнахме дарителска кампания в опит да помогнем на най-уязвимите групи, споделя Боян Келчев, мениджър “Бизнес развитие” и един от създателите на организацията. Б...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: