Американски университет в България организира благотворителен голф турнир в подкрепа на студенти

Какво би могло да събере на едно място перспективни студенти и хора, които са на "ти" с голфа? Американският университет в България доказва, че има допирна точка, при това за втора поредна година.

На 29 септември в Пирин Голф и Кънтри Клуб край Банско Американският университет в България (АУБ) заедно със свои приятели и подръжници организира голф турнир за набиране на средства, които постъпват във фонд за стипендии за подпомагане на талантливи студенти на реномирания университет. Той ще се проведе под патронажа на президента Росен Плевнелиев (2012—2017), специален посланик на АУБ.  

 

Освен че е любителско и благотворително, събитието има необичаен за голф турнир облик. И тази година то ще събере на едно място представители от публичния и частния сектор, поддръжници на АУБ, университетски преподаватели и, разбира се, студенти. Благородната кауза в съчетание с приятелската атмосфера обещават да го превърнат в наистина зареждащо преживяване. 

Радвам се, че открихме една работеща формула в подкрепа на млади таланти от АУБ. Наред с каузата, която е най-значима за нас, това събитие е полезно и за изграждане на дългосрочни контакти на университетските среди с бизнеса“, сподели д-р Стивън Съливан, президент на АУБ.

Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в 2 дивизии. Предвидени са индивидуални и групови пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл. Домакините на състезанието са подготвили и интересна съпътстваща програма за семействата на участниците.

Събитието се организира с любезната подкрепа на генералния спонсор на събитието C3I и със съдействието на спонсорите Райфайзен Пропърти и Емирейтс . 

Основен медиен партньор е НОВА Телевизия, турнирът е с подкрепата и на Economedia.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: