Борислава Налбантова е новият изпълнителен директор на Девин ЕАД

От 1 април 2020 г. Борислава Налбантова става изпълнителен директор на Девин ЕАД. Тя се присъединява към компанията през 2010 г. на позицията главен финансов директор и участва в редица ключови проекти, включително и продажбата на бутилиращата компания от американския инвестиционен фонд Advent на белгийската група Spadel през 2017 г. Борислава ще води екипа на компанията, който наброява над 500 души в цялата страна.

 

Имам удоволствието да поема ръководството на отлично синхронизиран екип, който е доказано ориентиран към резултатите. Това се потвърждава от факта, че Девин е любима марка и компания за бутилирана вода в България и социално отговорен бизнес. Нямам съмнение, че макар и в непредсказуема ситуация като настоящата, всички служители на Девин и Атлантик Дивайн са мобилизирани и работят за преодоляване на предизвикателствата в тясно сътрудничество с нашите партньори по цялата верига на доставка. Заедно сме предприели мерки за продължаване на работата, за да обезпечим нуждите на крайните ни потребители в тези извънредни времена“, каза Борислава Налбантова, изпълнителен директор на Девин ЕАД.

Преди да се присъедини към Девин ЕАД, тя е заемала мениджърска позиция в консултантското звено на PwC България за региона на Югоизточна Европа.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: