Пламена Бургуджиева поема ръководството на Softline в България

Пламена Бургуджиева е с над 15 години опит в ИТ сферата и заема длъжността „Мениджър развитие пазари“ от стъпването на Softline за първи път у нас през 2018 г. От април 2020 г., тя поема ръководството на компанията в България и в ролята си на „Country manager“ ще отговаря за стратегията, планирането и управлението на Softline България, както и за поддържането на растежа и осигуряването на най-високо качество на услугите в областта на дигиталната трансформация и киберсигурност.

Компанията е един от 10-те глобални стратегически партньори на Майкрософт, като нейния основен фокус са облачните решения и киберсигурността, развитието на ИТ стратегии и управление на ИТ услуги.

 

Само за две години, Softline България се превръща в най-бързо развиващият се пазар за цяла Източна Европа, позиционирайки компанията като доверен ИТ консултант в различни сектори като: малък и среден бизнес, публичен сектор, образование и големи предприятия предимно във финансовата индустрия.

Сред ключовите фактори за изключителният растеж на Softline в България са личните постижения на Пламена. Познаването в дълбочина на ИТ индустрията, в комбинация с внимателен и персонален подход, спечелиха доверието на нашите основни клиенти. Нейната отдаденост и фокусиране върху нуждите на всеки потребител, направиха Softline доверен партньор на много български компании. Пламена Бургуджиева демонстрира лидерство, амбиция и изобретателност далеч отвъд основната си роля в развитието на бизнеса. Изключителните й междуличностни умения я правят идеален лидер за бързо развиващият се, талантлив и отдаден български екип.", сподели Золтан Месарош, генерален директор на Softline за Източна Европа.

Искрено съм развълнувана от възможността да ръководя и развивам услугите на компанията на силен пазар като българския. Очаквам с нетърпение възможностите, които стоят пред нас и пред клиентите ни, особено в тези динамични и предизвикателни за дигиталния свят дни. Уверена съм, че заедно със силният и опитен екип, който имам, ще бъдем успешни в работата си и още по близо до нашите клиенти и партньори.“, допълни Пламена Буруджиева.

Под ръководството на г-жа Буруджиева, Softline ще продължи да предоставя иновативни продукти и безкомпромисна киберсигурност, запазвайки стремежа на компанията да помогне на клиентите в България да преминат през предизвикателството наречено „дигиталната трансформация“.

 

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: