Deichmann представя новите тенденции при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2020/21
Тренд-темата за сезона са отличителните груби рокерски боти и ботуши с връзки

След като модната пролет така и не се състоя, модната есен обещава да бъде по-вълнуваща! След седмици и месеци в „домашен“ аутфит желанието за по-интересна визия става все по-голямо.
Тази година есенната мода при обувките е еднозначно доминирана от една тренд-тема: отличителните груби рокерски боти и ботуши с връзки. Масивните и груби модели с релефни грайфери са перфектни в комбинация с нежни рокли и феерични поли.

Разнообразието на моделите в комбат, работнически, рокерски или сити-шик допълва рокаджийската небрежна визия с привлекателни сребристи детайли като капси, халки и катарами. Наред с тях се появяват и типично мъжките обувки с връзки и моделите в денди стил и есенни цветове – от сиво през маслинено зелено до тъмносиньо и черно. Изчистените модели с гланцово покритие или масивна подметка с грайфер отдавна са си осигурили специално място в женския гардероб като универсален аксесоар към всеки аутфит.

В контраст със стилно грубоватите модели с тиха стъпка идват новите градски боти, носейки със себе си модерен сити-шик, с минималистичен дизайн и обрани есенни нюанси. За дамите, които залагат на комбинацията между кежуал и елегантност , Челси ботите са перфектният избор. Нови и в разнообразни нюанси на кафявото – от коняк до мока, те завладяват модната сцена.

Елегантните боти празнуват своето завръщане на модния подиум. Широко разпространеният кежуал стил се допълва от малко класика и елегантност – гаранция за супершик с масивни токове и декоративни катарами.
Класически женствени са и новите балерини и обувки на висок ток, които пленяват с магнетичната елегантност на непреходната класика и са подходящи за почти всяка визия. При обувките с токчета характерни си остават моделите със заоблен връх и удобен масивен ток. Балерините, от друга страна, са облагородени с изискани детайли и са най-доброто доказателство, че „равно и удобно“ върви ръка за ръка с „елегантно и женствено“.

Задължителни за есенния гардероб остават и сникърите. Old school моделите правят своето блестящо завръщане на модната сцена със стилни цветни акценти на петата, а издигнатите в култ бели сникъри утвърждават позицията си като Top Trend модели с нови златисти детайли.

Най-актуалните акценти за предстоящия моден сезон ЕСЕН/ЗИМА 2020/21 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.


Deichmann представя новите тенденции при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2020/21

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: