Deichmann представя вдъхновяваща есенна палитра от цветове
Приглушени тонове VS Ярки цветове

Новият есенен сезон вдъхновява с чудесни възможности за освежаване на гардероба. Deichmann представя разнообразна палитра от цветове и тренди модели за всички любители на модата.

През есента приглушените тонове са предпочитани, но ярките цветове придават повече характер на визията! Този сезон ще ни радват свежите бяло и сребърно, слънчево жълто и ярко червено, както и изисканите естествени топли цветове, които започват от светло бежово и стигат до цвят коняк.

Топ фаворит за сезона остава вечното бяло, което озарява визията през студените и мрачни дни. Стилните сиви боти не остават по-назад и заемат челни позиции и в тазгодишните модни тенденции! Лесни за комбиниране, те предоставят чудесна алтернатива на класическото черно и внасят доза стил във всеки аутфит.
 
Пленителното жълто придава нотка свежест на стайлинга, напомняйки за лятото, и гарантира слънчево усещане! Класическото съблазнително червено се нарежда сред топ тренд цветовете на сезона и зарежда с пъстро настроение дори и в най-мрачните дни!

Deichmann представя вдъхновяваща есенна палитра от цветове
Модата при мъжете се отличава със стилни кафяви тонове и изчистен дизайн! Новите модели вдъхновяват с изискан стил в забързаното ежедневие.

Най-актуалните акценти за новия моден сезон ЕСЕН/ЗИМА 2020/21 ще откриете на изключително добри цени и с гарантирано качество в магазините на Deichmann или в нашия Online Shop на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.

Deichmann представя вдъхновяваща есенна палитра от цветове

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...
  • Времето е богатство и е важно срещу какво го разменяме

    Бизнесът в България ще се адаптира, климатизира, ще намери начини да успее. Разбира се, ще има и хора, които ще се откажат, но смятам, че всички ще излезем една идея по устойчиви и силни от създалото се положение, коментира Димка Кънчева, която е сре...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: