Подплатени ботуши с връзки VS стилни ботуши над коляното
Новите зимни тенденции са вече тук!

Зимата идва, а с нея и много нови възможности за стилни аутфити. Deichmann представя новите есенно-зимни тенденции, които се отличават с голямо стилово разнообразие и забележителни модели.

Характерно за тенденциите този сезон е, че комфортът среща елегантността. Застъпени са както топлите кафеникави тонове, така и меките сиви нюанси, а вечното черно остава класическият избор за всяка стилна дама. Този сезон, за пореден път любимите ботуши над коляното завладяват модната сцена, следвани от удобните подплатени ботуши с връзки и непреходните лачени гумени ботуши.

Удобството среща стила при меките подплатени ботуши с връзки. Любимите модели се завръщат в актуални пастелни цветове и изискани тъмни нюанси.
Грубоватите модели отново заемат своето подобаващо място сред тенденциите този сезон. Дебелите подметки и изчистения дизайн вдъхновяват любителите на модата да изпробват смели стилови комбинации.

Сред топ тренд моделите са и лачените гумени ботуши - най-стилното решение за дъждовно време. Моделите впечатляват със страхотно разнообразие на цветове и блестящи детайли. Перфектни в комбинация с небрежен аутфит, придават небходимия акцент в цялостната ежедневна визия.

Подплатени ботуши с връзки VS стилни ботуши над коляното

Актуална модна тема за сезона определено остават елегантните високи ботуши. Класическите модели подчертават женствената визия и издължават крака.

От 23 до 29.11 в магазините на Deichmann ще се проведе BLACK WEEK, по време на която ще има 50% намаление на голям брой артикули от новата колекция на бранда!

Подплатени ботуши с връзки VS стилни ботуши над коляното

Тези и много други есенно-зимни тенденции можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com и в магазините на Deichmann! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения!

Подплатени ботуши с връзки VS стилни ботуши над коляното

Подплатени ботуши с връзки VS стилни ботуши над коляното

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Как бизнесът взаимодейства с университетите в пандемия

    Живеем във време на предизвикателства. Както бизнесът, така и образованието функционират дистанционно – липсата на физическо общуване поставя на изпитание редица процеси като провеждането на кариерни форуми, активното участие на бизнеса в процеса н...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: