Schneider Electric печели престижно място за Employer the Year 2020 в конкурса на B2B Media
Компанията реагира много бързо и адекватно за осигуряване на спокойствието на служителите, както и на клиентите и партньорите си

На официална онлайн церемония в петък, 12-и февруари,  Schneider Electric България завоюва престижното второ място в категорията Employer of the Year, най-значимата и оспорвана категория на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават и поощряват постиженията на личности и компании в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

През 2020 г. в контекста на пандемичната криза Schneider Electric в качеството си на лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията демонстрира отлична подготовка за трансформиране на работния процес и комуникацията и управлението на проектите на клиентите от разстояние. Въпреки предизвикателствата, пред които беше изправен целият свят, Schneider продължава неотклонно своята политика за отговорна грижа и инвестиция в  личностното и професионално развитие на своите служители. А мениджмънтът и отделът „Човешки ресурси“ реагират много бързо и адекватно за осигуряване на спокойствието на служителите, както и на клиентите и партньорите.

„Гледаме на тази награда като на сериозно признание за нашите усилия като работодател“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ в Schneider Electric България . „За целия мениджърски състав и ръководителите на екипи е особено радостен фактът, че през 2020 г. и до момента не само не се наложиха съкращения на персонал, но успяхме да запълним всички свободни позиции. В условията на кризата екипите ни проявиха и продължават да проявяват още по-висока доза гъвкавост и креативност“, допълва тя.

Потвърждението за успеха на Schneider Electric България като работодател през изминалата година идва с резултатите от вътрешно проучване на ангажираността и специфичното управление на COVID кризата: в него служителите на компанията дават висока оценка на мениджърския екип. Междувременно Schneider продължава да мотивира своите хора с иновативни решения и въпреки кризисната година откри своя Innovation hub в умната си фабрика за прекъсвачи в Пловдив.

Schneider Electric печели престижно място за Employer the Year 2020 в конкурса на B2B Media

Реклама

Inspiration Hub

 
  • Да не спираме да инвестираме в най-ценния актив - хората

    По природа съм оптимист и вярвам, че със системни усилия за развитие и задържане на бизнеса,  правилна стратегия и иновации може Източна Европа да се трансформира от възникващ в напреднал енергиен пазар, казва Милена Виденова, изпълнителен дир...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: