5 цвята, с които да заблестите тази пролет
Има ли по-цветно време от пролетта? Неслучайно именно през този сезон е празникът на цветята – Цветница, както и шареният Великден.

Красотата, която пролетта ни носи ни вдъхновява да пренесем нейната пъстрота и във визията си. С цветната кампания на ELLEN MORE всяка дама може да открие своето свежо попълнение за гардероба си като използва промокода FLOWER25 в периода 22 – 27 април и се възползва от 25% намаление. Сред толкова пъстри нюанси и възможности да разнообразим стила си, нека видим и кои са актуалните тенденции в света на модата за сезон пролет/лято 2021?

Световните модни тенденции застават зад дръзки цветове, които да откроят индивидуалността и ярката женственост. От слънчево жълто, през красиво розово, чак до свежо зелено, пролетта през 2021 ще бъде весела и ярка. Остава ни само да се усмихнем и да се преобразим в дрехите, които носят радост и романтика.

ПЛАМЕННО ОРАНЖЕВО
Не се страхувайте да носите оранжево. Да, дръзко е, но е един от най-преобладаващите цветове по пролетните подиуми тази година. Всичко, от което се нуждаете, за да го съчетаете са подходяща рокля, малко тен и златни сандали. Цветът беше забелязан по модните подиуми на брандове като Феррагамо (Ferragamo), Валентино (Valentino), Бърбъри (Burberry), Версаче (Versace), MSGM, Мю Мю (Miu Miu) и други, за да ни напомни смело да се доверим на горещата визия.

ДЪЛБОКО, СИНЬО МОРЕ
Подиумите бяха покрити с различни оттенъци на синьото – френско синьо, небесно синьо, кралско синьо и морско синьо. Без значение дали предпочитате леките и светли оттенъци или тъмните и наситени, през този сезон ще намерите вашия нюанс. Независимо, че именно класическото синьо беше обявено от Pantone за цвета на 2020, всяка година то е любим избор за летните рокли. Те са с мирис на море, на дълги разходки по брега и на горещи летни вечери. Предлагаме ви да изберете рокля с феерична кройка, която създава усещане за лекота и подчертава женственото излъчване.
 
МЕКО, СЛЪНЧЕВО ЖЪЛТО
Какво е пролетта без жълт акцент във визията ни? Топлите тонове на цвета на слънцето изгряха в колекциите на всички модни брандове. Меките му нюанси можем да използваме във всеки аутфит, за да се заредим с повече настроение. Заложете на слънчев жълт панталон и ви обещаваме ден пълен с усмивки!

СВЕЖО ЗЕЛЕНО
Един от доминиращите цветове на сезона е зеленото. По модните подиуми беше забелязан в най-разнообразни нюанси и оттенъци като морско зелено, мента, кехлибар, лайм, неон и други. Зеленото със сигурност е цветът на пролетта, независимо от модните тенденции. Препоръчваме ви да изберете свеж и нестандартен цветен панталон в преобладаващо зелено. Той ще ви придаде закачлива и модерна визия, особено ако е с актуалната дължина около глезена.

ИЗЦЯЛО БЯЛО
Сред ярките цветове през този сезон имаме и нещо, което да подчертае палитрата – бяло от главата до петите. По подиумите на Фенди (Fendi), Виктория Бекам (Victoria Beckham) и Макс Мара (Max Mara), се забелязаха различни варианти на изцяло бял блейзър и панталони. Модните марки избраха да подържат стила минималистичен, с елегантни аксесоари, които да придават цялостен изчистен вид. За всички, които не са склонни да експериментират с ярки цветове, топ тенденцията total white look  е сред любимите. Роклята е чудесен избор, за да постигнете нежна и женствена визия в бяло.

5 цвята, с които да заблестите тази пролет

Във всеки сезон дрехите ни са свързани не само с визията ни, но и с нашето настроение и емоции. Затова е важно в тях да се чувстваме комфортно, да запазим своето излъчване и индивидуалност, независимо от модните тенденции. Дрехите на ELLEN MORE ни да дават тази свобода – да се чувстваме едновременно стилни, модерни и най-вече себе си.
В промоционалната кампания по повод Цветница участват всички модели на бранда, които можете да откриете на сайта www.ellenmore.com.  Намалението от 25% е активно в периода 22 – 27 април с промокод FLOWER25.

5 цвята, с които да заблестите тази пролет

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: