b2b Media Awards станаха част от методологията за определяне на Топ 100 на най-добрите работодатели у нас
Миналогодишното издание на Годишните награди на b2b Media e залегнало в основата на класацията Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021 година.

За определяне на най-добрите, които ще попаднат в индекса, се вземат предвид редицаспечелени български и международни отличия през последните 3 години. 

Career Show Index 2021 събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019,Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, TopEmployer Institute и b2b Media Awards 2020.

 

Междувременно тази година кандидатстването за седмото издание на Годишните награди на b2b Media вече започна. Церемонията по награждаване предстои на 14 юли 2021, а тогава желаещите да покажат своите постижения, могат да го направят през сайта: https://awards.b2bmedia.bg

И тази година конкурсът търси най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании в отговор на кризата с COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на резултати, дори и в ситуацията на пандемия.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на кризата.

Новите категории за 2021 година са:
  
- Предприемачество в пандемия

- Кампания с кауза в пандемия

- Социален проект в отговор на пандемията. 

За първи път ще бъдат връчени призове като Иновативна бизнес стратегия / бизнес трансформация на годината, а също и CEO на годината.

Голямата награда ще бъде присъдена за Иновация във време на пандемия.

 

b2b Media Awards станаха част от методологията за определяне на Топ 100 на най-добрите работодатели у нас

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: